19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın örnek okulundan BİR İLK

Darıca 24.05.2017 - 01:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’nın örnek okulundan BİR İLK

Henüz 3 yıllık bir okul olan Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçtiğimiz ocak ayı içerisinde ilçe protokolü eşliğinde açtığı atolye laboratuvar ve anaokulu çalışmalarını yıl sonu sergisiyle sunmaya hazırlanıyor.

Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 25 Mayıs 2017 (Perşembe) tarihinde saat 13.30’da açacağı sergi ile bir ilke imza atmış olacak. Örnek meslek liselerinden birisi olarak gösterilen  Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bünyesinde çocuk gelişimi ve güzellik saç bakım hizmetleri alanlarında eğitim veriliyor.Benzerlerinden daha sıradışı bir sergi açılışına hazırlanan kız meslek lisesi öğrencileri ve okul idarecileri okul donanımı açısından da ilçenin dikkat çekici bir eğitim kurumu olarak nitelendiriliyor. Okul bünyesinde uygulama anaokuluna da sahip olan Darıca TOKİ mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sergi açılışına ilçe ve bölgemizden geniş bir katılım olması bekleniliyor. Darıca protokolü ve eğitim camiası ilçe de ilk kez bir meslek lisesi tarafından sergi açılışna tanık olurken, okulun defile atölye, anaokulu, laboratuvar, ortamlarıda görücüye çıkmış olacak. Okul Müdürü Dürdane Yıldız düzenleyecekleri sergiyle ilgili protokol mensuplarına davetiye dağıtımını gerçekleştirirken seneye liseye başlayacak olan ortaokul öğrencilerini ve velilerini ayrıca tüm ilçe halkını bu özel güne davet etti. Haber: Adnan Ayvaz
Henüz 3 yıllık bir okul olan Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçtiğimiz ocak ayı içerisinde ilçe protokolü eşliğinde açtığı atolye laboratuvar ve anaokulu çalışmalarını yıl sonu sergisiyle sunmaya hazırlanıyor.

Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 25 Mayıs 2017 (Perşembe) tarihinde saat 13.30’da açacağı sergi ile bir ilke imza atmış olacak. Örnek meslek liselerinden birisi olarak gösterilen  Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bünyesinde çocuk gelişimi ve güzellik saç bakım hizmetleri alanlarında eğitim veriliyor.Benzerlerinden daha sıradışı bir sergi açılışına hazırlanan kız meslek lisesi öğrencileri ve okul idarecileri okul donanımı açısından da ilçenin dikkat çekici bir eğitim kurumu olarak nitelendiriliyor. Okul bünyesinde uygulama anaokuluna da sahip olan Darıca TOKİ mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sergi açılışına ilçe ve bölgemizden geniş bir katılım olması bekleniliyor. Darıca protokolü ve eğitim camiası ilçe de ilk kez bir meslek lisesi tarafından sergi açılışna tanık olurken, okulun defile atölye, anaokulu, laboratuvar, ortamlarıda görücüye çıkmış olacak. Okul Müdürü Dürdane Yıldız düzenleyecekleri sergiyle ilgili protokol mensuplarına davetiye dağıtımını gerçekleştirirken seneye liseye başlayacak olan ortaokul öğrencilerini ve velilerini ayrıca tüm ilçe halkını bu özel güne davet etti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.