Darıca’nın pazarlarında ‘3 metre’ denetimi!

Darıca 30.03.2020 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’nın pazarlarında ‘3 metre’ denetimi!

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Darıca’da kurulan semt pazarlarını denetleyerek pazarcı esnafına 3 metre kuralına uymaları, eldiven ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu. Dünyayı ve Türkiye’yi olumsuz etkileyen koronavirüs salgınına karşı tedbirleri arttıran Darıca Belediyesi, semt pazarlarındaki denetimleri de yoğunlaştırdı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yayınladığı genelge gereği, Darıca’da mahallelerde kurulan semt pazarlarında 3 metre kuralına yönelik denetimlerde bulunuyor. HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLİYOR Alışveriş pazarlarında oluşacak yoğunluğu önlemek amacıyla, her bir pazar tezgahı arasında en az 3 metre mesafe olacak şekilde düzenlenmesini denetleyen zabıta ekipleri, ayrıca, pazarcı esnafının hijyen kurallarına uymalarının yanı sıra eldiven ve maske kullanımlarını da denetliyor, eldiven ve maske kullanmayan esnaflara uyarılar yapıyor. Korona virüs salgının önlenmesi ve kişisel hijyen tedbirlerinin alınması konusunda, pazara gelen vatandaşları da bilgilendiren zabıta ekipleri pazara gelirken kişisel hijyen kurallarına uymalarını ve sosyal mesafelerini mutlaka korumaları yönünde de ikazlarda bulunuyor.

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Darıca’da kurulan semt pazarlarını denetleyerek pazarcı esnafına 3 metre kuralına uymaları, eldiven ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Dünyayı ve Türkiye’yi olumsuz etkileyen koronavirüs salgınına karşı tedbirleri arttıran Darıca Belediyesi, semt pazarlarındaki denetimleri de yoğunlaştırdı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yayınladığı genelge gereği, Darıca’da mahallelerde kurulan semt pazarlarında 3 metre kuralına yönelik denetimlerde bulunuyor.

HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLİYOR

Alışveriş pazarlarında oluşacak yoğunluğu önlemek amacıyla, her bir pazar tezgahı arasında en az 3 metre mesafe olacak şekilde düzenlenmesini denetleyen zabıta ekipleri, ayrıca, pazarcı esnafının hijyen kurallarına uymalarının yanı sıra eldiven ve maske kullanımlarını da denetliyor, eldiven ve maske kullanmayan esnaflara uyarılar yapıyor. Korona virüs salgının önlenmesi ve kişisel hijyen tedbirlerinin alınması konusunda, pazara gelen vatandaşları da bilgilendiren zabıta ekipleri pazara gelirken kişisel hijyen kurallarına uymalarını ve sosyal mesafelerini mutlaka korumaları yönünde de ikazlarda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.