Darıca’nın pazarlarında gün değişikliği!

Darıca 15.04.2020 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’nın pazarlarında gün değişikliği!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam etmesi üzerine Darıca Belediyesi tarafından Darıca’da hafta sonu kurulan semt pazarlarının Cuma günü aynı yerlerinde kurulması kararı alındı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam edeceğinin açıklanması üzerine Darıca Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için hafta sonu kurulan semt pazarlarının Cuma günü aynı yerlerinde kurulması yönünde karar aldı. Buna göre Cumartesi günü Kazım Karabekir Mahallesi’nde kurulan Cumartesi pazarı ile Pazar günü Emek Mahallesi’nde kurulan Pazar pazarı, 17.04.2020 Cuma günü mevcut yerlerinde kurulacak. BIYIK: “PAZARA MASKESİZ ÇIKMAYIN” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların mağdur olmaması için semt pazarlarında yeni düzenlemeye gidildiğini ifade ederek “Hafta sonu sokağa çıkma yasağının devam etmesi üzerine hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına yeni bir uygulama başlattık. Darıca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte el ele vererek aşacağız. Vatandaşlarımızdan da pazarlara maskesiz çıkmamalarını ve pazarda sosyal mesafe kuralına uymalarını özellikle rica ediyoruz. Bizler zabıta ekiplerimizle pazarların girişinde maske dağıtımı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam etmesi üzerine Darıca Belediyesi tarafından Darıca’da hafta sonu kurulan semt pazarlarının Cuma günü aynı yerlerinde kurulması kararı alındı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da devam edeceğinin açıklanması üzerine Darıca Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için hafta sonu kurulan semt pazarlarının Cuma günü aynı yerlerinde kurulması yönünde karar aldı. Buna göre Cumartesi günü Kazım Karabekir Mahallesi’nde kurulan Cumartesi pazarı ile Pazar günü Emek Mahallesi’nde kurulan Pazar pazarı, 17.04.2020 Cuma günü mevcut yerlerinde kurulacak.

BIYIK: “PAZARA MASKESİZ ÇIKMAYIN”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların mağdur olmaması için semt pazarlarında yeni düzenlemeye gidildiğini ifade ederek “Hafta sonu sokağa çıkma yasağının devam etmesi üzerine hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına yeni bir uygulama başlattık. Darıca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte el ele vererek aşacağız. Vatandaşlarımızdan da pazarlara maskesiz çıkmamalarını ve pazarda sosyal mesafe kuralına uymalarını özellikle rica ediyoruz. Bizler zabıta ekiplerimizle pazarların girişinde maske dağıtımı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.