19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca, Polis Teşkilatının 173.yılını kutladı!

Darıca 10.04.2018 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca, Polis Teşkilatının 173.yılını kutladı!

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Darıca’da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "İnsanların en zor anında ilk akla gelen 155 i aramaktır. En zor anınızda biz yanınızdayız.” dedi.

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Darıca’da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu ile polis teşkilatındaki görevli polisler katıldı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam edildi. EN ZOR ANINIZDA BİZ YANINIZDAYIZ Program da açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "İnsanların en zor anında ilk akla gelen 155 i aramaktır. En zor anınızda biz yanınızdayız. Bunun sorumluluğunun farkındayız. Bu bilinçle elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi. POLİS TEŞKİLATIMIZIN YANINDAYIZ Program da konuşan Başkan Karabacak, “Polislerimizin ülkemizin bütünlüğü ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca mücadele eden tüm polis teşkilatı üyelerini tebrik ediyorum. Bugüne kadar vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. 10 Nisan 1845’te kurulan Polis Teşkilatımız toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında önemli oynamaktadır. Zaman zaman zor şartlar altında kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini sürdüren ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Başta ilçemizde görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diler, en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi. ADALETE İLK AÇILAN KAPI, KARAKOLDUR Program da son olarak konuşan Kaymakam Karaman ise, “Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Unutulmamalıdır ki, Adalete ilk açılan kapı karakoldur. Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek, mesai mefhumu tanımadan görev alan başta ilçe emniyet müdürümüzün şahsında tüm emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunarım. Türkiye’nin dört bir yanında görevi esnasında şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi. Program toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Darıca’da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "İnsanların en zor anında ilk akla gelen 155 i aramaktır. En zor anınızda biz yanınızdayız.” dedi.

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Darıca’da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu ile polis teşkilatındaki görevli polisler katıldı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam edildi.

EN ZOR ANINIZDA BİZ YANINIZDAYIZ

Program da açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, "İnsanların en zor anında ilk akla gelen 155 i aramaktır. En zor anınızda biz yanınızdayız. Bunun sorumluluğunun farkındayız. Bu bilinçle elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

POLİS TEŞKİLATIMIZIN YANINDAYIZ

Program da konuşan Başkan Karabacak, “Polislerimizin ülkemizin bütünlüğü ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca mücadele eden tüm polis teşkilatı üyelerini tebrik ediyorum. Bugüne kadar vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. 10 Nisan 1845’te kurulan Polis Teşkilatımız toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında önemli oynamaktadır. Zaman zaman zor şartlar altında kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini sürdüren ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Başta ilçemizde görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diler, en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.

ADALETE İLK AÇILAN KAPI, KARAKOLDUR

Program da son olarak konuşan Kaymakam Karaman ise, “Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Unutulmamalıdır ki, Adalete ilk açılan kapı karakoldur. Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek, mesai mefhumu tanımadan görev alan başta ilçe emniyet müdürümüzün şahsında tüm emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunarım. Türkiye’nin dört bir yanında görevi esnasında şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi. Program toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.