Darıca Polisi 25 Bin TL Ceza Yazdı

Darıca 19.03.2017 - 22:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Polisi 25 Bin TL Ceza Yazdı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün Darıca'da yaptığı güven ve huzur uygulamalarında aranması olan 8 şahıs yakalanırken 39 araca da 24 bin 201 TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre  Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü  Darıca'da genel güvenlik ve asayişin sağlanması, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslar ile suç işleme hazırlığında olan şahıslara karşı caydırıcı faaliyetleri arttırmak, suçluların ve aranan şahısların yakalanması için operasyon düzenledi.  Darıca,  Çayırova,  Gebze İlçe Emniyet Müdürlükleri, İl  Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Güvenlik, Uyuşturucu ve KOM Şube Müdürlüğü, İlçe  Jandarma Komutanlığı ile Gıda ve Tarım, Sağlık Müdürlüğünden 172 personelin katıldığı operasyonda sabit yol arama, kontrol noktalarında ve umuma açık yerlerde güven ve huzur uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada bin 408 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, aralarında 'Basit Yaralama, Tehdit, Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Markaların Korunması Hakkında Kanuna Muhalefet' suçlarından aranan toplam 8 şahıs yakalandı. Uygulamada seyir halinde ve sabit yol uygulamasında yapılan kontrollerde ise satışa hazır halde 45 adet beşer gramlık poşetler içerisinde toplamda 225 gram bonzai, 3 gram esrar maddesi ile 1 adet bulundurma ruhsatlı tabanca ele geçirildi. Kontrol edilen 53 iş yerinden 2 iş yerine 'Kapalı Alanda Sigara İçilmesine Müsaade Edilmesinden', 1 dernek lokaline ruhsatı olmadığından, 2 şahıs hakkında ise 'Kapalı Alanda Sigara İçmekten' dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak hazırlandı. Polis ekiplerince yapılan sabit yol uygulamasında da trafik yönünden kontrolü yapılan 306 araçtan 39 araç sürücüsüne 24 bin 201 TL idari para cezası uygulanarak, 4 araç trafikten men edildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün Darıca'da yaptığı güven ve huzur uygulamalarında aranması olan 8 şahıs yakalanırken 39 araca da 24 bin 201 TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre  Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü  Darıca'da genel güvenlik ve asayişin sağlanması, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslar ile suç işleme hazırlığında olan şahıslara karşı caydırıcı faaliyetleri arttırmak, suçluların ve aranan şahısların yakalanması için operasyon düzenledi.  Darıca,  Çayırova,  Gebze İlçe Emniyet Müdürlükleri, İl  Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Güvenlik, Uyuşturucu ve KOM Şube Müdürlüğü, İlçe  Jandarma Komutanlığı ile Gıda ve Tarım, Sağlık Müdürlüğünden 172 personelin katıldığı operasyonda sabit yol arama, kontrol noktalarında ve umuma açık yerlerde güven ve huzur uygulaması yapıldı.

Yapılan uygulamada bin 408 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, aralarında 'Basit Yaralama, Tehdit, Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Markaların Korunması Hakkında Kanuna Muhalefet' suçlarından aranan toplam 8 şahıs yakalandı. Uygulamada seyir halinde ve sabit yol uygulamasında yapılan kontrollerde ise satışa hazır halde 45 adet beşer gramlık poşetler içerisinde toplamda 225 gram bonzai, 3 gram esrar maddesi ile 1 adet bulundurma ruhsatlı tabanca ele geçirildi.

Kontrol edilen 53 iş yerinden 2 iş yerine 'Kapalı Alanda Sigara İçilmesine Müsaade Edilmesinden', 1 dernek lokaline ruhsatı olmadığından, 2 şahıs hakkında ise 'Kapalı Alanda Sigara İçmekten' dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak hazırlandı.

Polis ekiplerince yapılan sabit yol uygulamasında da trafik yönünden kontrolü yapılan 306 araçtan 39 araç sürücüsüne 24 bin 201 TL idari para cezası uygulanarak, 4 araç trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.