Darıca Polisi ATA'nın Huzurunda

Darıca 10.04.2017 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Polisi ATA'nın Huzurunda

Polis Teşkilatının 172.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da biz dizi etkinliklerle kutlanıyor.

Darıca İlçe Emniyet Müdürüşüğü polis teşkilatının kuruluşunun 172.Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunum töreni gerçekleştirdi. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan'ın çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sonlandı. Törene Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, Darıcva İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer, Darıca Emniyeti Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A. Hakan Hocaoğlu, Gebzespor Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Çakır ve Adem Yıldırım, Darıca Belediye Meclis Üyeleri Yakup Kaya, Cafer Teyyar Demirdaş ve Yusuf Ayaz, Darıcalı Mahalle Muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, idari müdürler, vatandaşlar ve polis memurları katıldı.Törenin ardından Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü, davetlilere ikramda bulundu. Haber: Adnan Ayvaz
Polis Teşkilatının 172.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da biz dizi etkinliklerle kutlanıyor.

Darıca İlçe Emniyet Müdürüşüğü polis teşkilatının kuruluşunun 172.Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunum töreni gerçekleştirdi. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan'ın çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sonlandı. Törene Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, Darıcva İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer, Darıca Emniyeti Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A. Hakan Hocaoğlu, Gebzespor Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Çakır ve Adem Yıldırım, Darıca Belediye Meclis Üyeleri Yakup Kaya, Cafer Teyyar Demirdaş ve Yusuf Ayaz, Darıcalı Mahalle Muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, idari müdürler, vatandaşlar ve polis memurları katıldı.Törenin ardından Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü, davetlilere ikramda bulundu.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.