19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Polisi Haftaya Hızlı Başladı

Darıca 28.01.2019 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Polisi Haftaya Hızlı Başladı

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri trafik canavarlarına karşı başlatılan savaş sonrası denetimlerini sıklaştırdı. Yeni yıl ile birlikte yürürlüğe giren ceza sistemleri de denetimlerde uygulandı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Polisi ekipleri Tuzla Caddesi Nene Hatun Stadı önünde, Emek Mahallesi ve Bayramoğlu Mahallesinin kesiştiği kavşakta, Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde haftanın ilk gününde sürücülere yönelik uygulamalar gerçekleştirdi. Araç ve sürücü belgelerini titizlikle inceleyen polis ekipleri, kamyonlardan, okul ve işçi servislerine, binek otomobillerden ticari araçlara kadar sıkı bir denetim gerçekleştirdi. Okulların yarıyıl tatilinde olmasına karşılık yine de trafikte yoğunluk oluşturan okul servis araçları da hizmet yönetmeliğine göre okul servis araçları ve şoförlerinin evrakları incelendi. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamada şüpheli şahısların kimlikleri kontrol edilerek, üstleri aranırken, araç belgeleri de titizlikle incelendi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri trafik canavarlarına karşı başlatılan savaş sonrası denetimlerini sıklaştırdı. Yeni yıl ile birlikte yürürlüğe giren ceza sistemleri de denetimlerde uygulandı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Polisi ekipleri Tuzla Caddesi Nene Hatun Stadı önünde, Emek Mahallesi ve Bayramoğlu Mahallesinin kesiştiği kavşakta, Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde haftanın ilk gününde sürücülere yönelik uygulamalar gerçekleştirdi. Araç ve sürücü belgelerini titizlikle inceleyen polis ekipleri, kamyonlardan, okul ve işçi servislerine, binek otomobillerden ticari araçlara kadar sıkı bir denetim gerçekleştirdi. Okulların yarıyıl tatilinde olmasına karşılık yine de trafikte yoğunluk oluşturan okul servis araçları da hizmet yönetmeliğine göre okul servis araçları ve şoförlerinin evrakları incelendi. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamada şüpheli şahısların kimlikleri kontrol edilerek, üstleri aranırken, araç belgeleri de titizlikle incelendi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.