Darıca Polisi Tam Kadro Sokakta

Darıca 04.04.2017 - 21:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Polisi Tam Kadro Sokakta

Bu akşam Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bayan polislerinde dahil olduğu tüm ekipler cadde, kavşak ve farklı mekanlarda uygulama mesaisi gerçekleştiriyor.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik, asayiş, terör, kaçakçılık ve narkotik ekipleri ilçenin tüm noktalarında uygulama mesaisi gerçekleştiriyor. Araç sürücülerine ehliyet, ruhsat, araç sigorta ve muayene kontrolleri yapan trafik ekipleri ile birlikte bagaj ve araç içi aramalarda gerçekleştiriyorlar. Araç içindeki sürücü ve diğer yolculara kimlik kontrolü de ​yapan polis ekipleri GBT kontrollerini de gerçekleştiriyorlar. Ayrıca, aranma ve yakalaması olan şahıslar için eğlencmekanlarında da kimlik kontrol uygulaması gerçekleştiriliyor. Araç ve mekanlardaki bayanlar için kontroller bayan memurlar tarafından yapılıyor.  Haber: Adnan Ayvaz      
Bu akşam Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bayan polislerinde dahil olduğu tüm ekipler cadde, kavşak ve farklı mekanlarda uygulama mesaisi gerçekleştiriyor.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik, asayiş, terör, kaçakçılık ve narkotik ekipleri ilçenin tüm noktalarında uygulama mesaisi gerçekleştiriyor. Araç sürücülerine ehliyet, ruhsat, araç sigorta ve muayene kontrolleri yapan trafik ekipleri ile birlikte bagaj ve araç içi aramalarda gerçekleştiriyorlar. Araç içindeki sürücü ve diğer yolculara kimlik kontrolü de ​yapan polis ekipleri GBT kontrollerini de gerçekleştiriyorlar. Ayrıca, aranma ve yakalaması olan şahıslar için eğlencmekanlarında da kimlik kontrol uygulaması gerçekleştiriliyor. Araç ve mekanlardaki bayanlar için kontroller bayan memurlar tarafından yapılıyor. 

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.