Darıca pür neşe!

Spor 24.07.2019 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca pür neşe!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de yoğun ve yorucu tempo sürüyor. Günün ilk çalışması saat 08.00’da gerçekleştiren sarı yeşilliler, antrenmanının ilk bölümünde istasyon, ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Özellikle topla yapılan çalışmada iki takım oyuncularının kıran kırana geçen mücadeleleri teknik heyeti memnun ederken, atılan gollerden sonra ortaya konulan abartılı gol sevinçleri yüzlerde tebessüm bıraktı. VURUR: YAŞ ORTALAMAMIZ 22 Birinci etap kamp çalışmalarını Cumartesi sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde, Teknik Direktör Özgür Vurur çalışmaları değerlendirdi. Genç ağırlıklı bir kadroyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Vurur, “Mevcut kadromuz, transferlerimiz ve denemeye aldığımız isimler olmak üzere 28 futbolcuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an itibariyle 22 gibi yaş ortalaması düşük bir oyuncu grubuna sahibiz. Elimizdeki malzemeye göre en doğru kadroyu sahaya sürme adına çalışıyoruz. Temel amacımız, sahaya çıktığımızda her rakibe karşı kora kor oynayıp, Darıca Gençlerbirliği’ni en iyi şekilde temsil etmek “ ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de yoğun ve yorucu tempo sürüyor. Günün ilk çalışması saat 08.00’da gerçekleştiren sarı yeşilliler, antrenmanının ilk bölümünde istasyon, ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Özellikle topla yapılan çalışmada iki takım oyuncularının kıran kırana geçen mücadeleleri teknik heyeti memnun ederken, atılan gollerden sonra ortaya konulan abartılı gol sevinçleri yüzlerde tebessüm bıraktı.

VURUR: YAŞ ORTALAMAMIZ 22

Birinci etap kamp çalışmalarını Cumartesi sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde, Teknik Direktör Özgür Vurur çalışmaları değerlendirdi. Genç ağırlıklı bir kadroyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Vurur, “Mevcut kadromuz, transferlerimiz ve denemeye aldığımız isimler olmak üzere 28 futbolcuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an itibariyle 22 gibi yaş ortalaması düşük bir oyuncu grubuna sahibiz. Elimizdeki malzemeye göre en doğru kadroyu sahaya sürme adına çalışıyoruz. Temel amacımız, sahaya çıktığımızda her rakibe karşı kora kor oynayıp, Darıca Gençlerbirliği’ni en iyi şekilde temsil etmek “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.