Darıca Saadet DASİAD'a gitti!

Darıca 02.03.2020 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Saadet DASİAD'a gitti!

Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimi Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimini ziyaret etti. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetim kurulu DASİAD'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette geçtiğimiz günlerde kongresi gerçekleşen ve güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimini tebrik eden, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer, Çetinkaya’nın başarılı işlere imza atması ve başkanlığının hayırlı olması yönünde dileklerini sundu. Darıca gündemine ilişkin sohbette de bulunan heyet karşılıklı istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ise Saadet Partisi olarak yöre ve sanayici ve işadamları derneklerini önemsediklerini belirterek, Darıca için sivil toplum kuruluşlarının büyük önemi olduğu ve yol gösterici olduğunu söyledi Çetinkaya, ayrıca Darıca için fayda sağlayacak proje ve fikirlere de her zaman destek vereceklerini belirtti.  

Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimi Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimini ziyaret etti.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetim kurulu DASİAD'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette geçtiğimiz günlerde kongresi gerçekleşen ve güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimini tebrik eden, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer, Çetinkaya’nın başarılı işlere imza atması ve başkanlığının hayırlı olması yönünde dileklerini sundu. Darıca gündemine ilişkin sohbette de bulunan heyet karşılıklı istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ise Saadet Partisi olarak yöre ve sanayici ve işadamları derneklerini önemsediklerini belirterek, Darıca için sivil toplum kuruluşlarının büyük önemi olduğu ve yol gösterici olduğunu söyledi Çetinkaya, ayrıca Darıca için fayda sağlayacak proje ve fikirlere de her zaman destek vereceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.