19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca sabaha kadar uyumadı

Spor 27.10.2016 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca sabaha kadar uyumadı

Darıca sabaha kadar uyumadı

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Balıkesirspor’u deplasmanda penaltı atışları sonucunda 4-1 yenerek gruplara kalan Darıca Gençlerbirliği, Balıkesir dönüşünde ilçede krallar gibi karşılandı. Yüzlerce sarı yeşilli taraftar takımlarını meşaleler ve tezahüratlarla karşılarken, yönetim, teknik ekip ve futbolcular müthiş bir coşku yaşadılar. Çınaraltı’nda coşkulu taraftarıyla buluşan sarı yeşilli futbolcular, taraftarlarla birlikte tezahürat yaparak adeta bayram sevinci yaşadı. Darıca G.B tarihinde ilk kez gruplara kalan bu kadro sarı yeşilli camianın tarih sayfalarında yer alacak olmanın haklı gururunu yaşadı. AK GENÇLİK'TEN TAM DESTEK Öte yandan Darıca G.B'nin Balıkesir zaferine Ak Parti Darıca ilçe Gençlik Kolları da ortak oldu. Çınaraltı ile birlikte takımı karşılayan Ak Gençlik, sarı yeşillilere destek verirken, tezahüratlarla Darıca G.B'yi bağırlarına bastılar.
Darıca sabaha kadar uyumadı

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Balıkesirspor’u deplasmanda penaltı atışları sonucunda 4-1 yenerek gruplara kalan Darıca Gençlerbirliği, Balıkesir dönüşünde ilçede krallar gibi karşılandı. Yüzlerce sarı yeşilli taraftar takımlarını meşaleler ve tezahüratlarla karşılarken, yönetim, teknik ekip ve futbolcular müthiş bir coşku yaşadılar. Çınaraltı’nda coşkulu taraftarıyla buluşan sarı yeşilli futbolcular, taraftarlarla birlikte tezahürat yaparak adeta bayram sevinci yaşadı. Darıca G.B tarihinde ilk kez gruplara kalan bu kadro sarı yeşilli camianın tarih sayfalarında yer alacak olmanın haklı gururunu yaşadı.

AK GENÇLİK'TEN TAM DESTEK

Öte yandan Darıca G.B'nin Balıkesir zaferine Ak Parti Darıca ilçe Gençlik Kolları da ortak oldu. Çınaraltı ile birlikte takımı karşılayan Ak Gençlik, sarı yeşillilere destek verirken, tezahüratlarla Darıca G.B'yi bağırlarına bastılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.