Darıca sabaha zaferle uyandı

Darıca 30.08.2019 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca sabaha zaferle uyandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Gününün 97’inci Yıldönümü vesilesiyle Darıca’da çelenk sunam töreni gerçekleştirildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Gününün 97’inci Yıldönümü vesilesiyle bugün Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunam töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, AKP Darıca İlçe Başkanı Ufuk Akçay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün, kamu kurum ve kurulu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve değişik okullardan gelen öğretmen ile öğrenciler katıldı.     RESMİ KABUL TÖRENİ KAYMAKAMLIKTA Gerçekleşen törende ilk olarak Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi Başkanlığı çelengi sunuldu. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreninin ardından resmikabul töreni için Darıca Kaymakamlığı’na geçildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Gününün 97’inci Yıldönümü vesilesiyle Darıca’da çelenk sunam töreni gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Gününün 97’inci Yıldönümü vesilesiyle bugün Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunam töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, AKP Darıca İlçe Başkanı Ufuk Akçay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, MHP Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün, kamu kurum ve kurulu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve değişik okullardan gelen öğretmen ile öğrenciler katıldı.

 

 

RESMİ KABUL TÖRENİ KAYMAKAMLIKTA

Gerçekleşen törende ilk olarak Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi Başkanlığı çelengi sunuldu. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreninin ardından resmikabul töreni için Darıca Kaymakamlığı’na geçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.