19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Sahil Çöp İçinde

Darıca 29.08.2018 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Sahil Çöp İçinde

Sıcak yaz günlerini fırsat bilenler sahillere akın ederken, piknikçilerin rastgele bıraktığı çöpler ve mangal külleri çevre sakinlerini isyan ettirdi. Vatandaşlar Darıca Belediyesi'nin daha etkin bir çalışma yapmasını bekleyerek çöp bırakan vatandaşlara caydırıcı para cezası kesmelerini istedi.

Sıcak hava ve hafta sonu tatilinin etkisiyle sahiller piknikçilerle dolup taşarken, geride bırakılan çöpler, mangal külleri çevre sakinlerini isyan ettiriyor. Vatandaşlar Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin daha etkin bir çalışma içine girmesi gerektiğini söyledi. Özellikle hafta sonlarında sabah erken saatlerden itibaren piknikçilerle dolup taşan sahilde yasak olmasına rağmen mangal ve nargile için yakılan ateşlerden yükselen duman uzaktan bile görülürken, ertesi gün sabah saatlerinde günlük spor için sahile gelenler çöp yığınları görmekten yakındı. PARA CEZASI KESİLSİN Çöp konteynerlerinin yetersiz kaldığı göze çarparken, piknikçilerin her yerde yaktıkları mangalların küllerinin rast gele bırakıldığı göze çarptı. Sokak hayvanları ve martılar günün ilk ışıkları ile birlikte çöpleri karıştırarak yiyecek bulmaya çalışırken, Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gelmesi ile temizlik çalışmalarına başlandığı görüldü. Duyarsız vatandaşlar tarafından piknik masalarının yakılması, ‘pes artık’ dedirtti. Çevreci vatandaşlar zabıta ekiplerinden çöp bırakan vatandaşlara caydırıcı para cezası kesmelerini istediklerini belirtti. KÜBRA AKABALI
Sıcak yaz günlerini fırsat bilenler sahillere akın ederken, piknikçilerin rastgele bıraktığı çöpler ve mangal külleri çevre sakinlerini isyan ettirdi. Vatandaşlar Darıca Belediyesi'nin daha etkin bir çalışma yapmasını bekleyerek çöp bırakan vatandaşlara caydırıcı para cezası kesmelerini istedi.

Sıcak hava ve hafta sonu tatilinin etkisiyle sahiller piknikçilerle dolup taşarken, geride bırakılan çöpler, mangal külleri çevre sakinlerini isyan ettiriyor. Vatandaşlar Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin daha etkin bir çalışma içine girmesi gerektiğini söyledi. Özellikle hafta sonlarında sabah erken saatlerden itibaren piknikçilerle dolup taşan sahilde yasak olmasına rağmen mangal ve nargile için yakılan ateşlerden yükselen duman uzaktan bile görülürken, ertesi gün sabah saatlerinde günlük spor için sahile gelenler çöp yığınları görmekten yakındı.

PARA CEZASI KESİLSİN

Çöp konteynerlerinin yetersiz kaldığı göze çarparken, piknikçilerin her yerde yaktıkları mangalların küllerinin rast gele bırakıldığı göze çarptı. Sokak hayvanları ve martılar günün ilk ışıkları ile birlikte çöpleri karıştırarak yiyecek bulmaya çalışırken, Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gelmesi ile temizlik çalışmalarına başlandığı görüldü. Duyarsız vatandaşlar tarafından piknik masalarının yakılması, ‘pes artık’ dedirtti. Çevreci vatandaşlar zabıta ekiplerinden çöp bırakan vatandaşlara caydırıcı para cezası kesmelerini istediklerini belirtti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.