19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca sahili genişliyor

Darıca 30.04.2016 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca sahili genişliyor

Darıca Belediyesi tarafından 4.Etap sahil düzenleme çalışmaları başladı. Bu çerçevede kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası’nın alt kısımlarına kadar olan alanda yapılacak düzenlemelerle bölge halkına sahilde de mangal yapma imkanı sunulacak.

Darıca Belediyesi tarafından yaklaşık 200 dönümlük alanda yapılan çalışmalar sonucu adeta kabuk değiştiren Darıca sahili her geçen gün yenilenen yüzüyle bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. İçerisinde barındırdığı Gönül Birliği Kapısı, şölen tören alanı, kafeterya ve restaurantlar, camii, lunapark, amfi tiyatro, yürüyüş yolları, spor aletleri, piknik alanları, değişik bitki türleri ve otopark barındıran Darıca sahili, Marmara Bölgesi'nin en önemli sayfiye alanlarından biri haline geldi. KARABACAK: HALKIMIZI SAHİLLERLE BULUŞTURDUK Darıca Belediyesi tarafından başlatılan 4.Etap düzenleme çalışmaları çerçevesinde, atıl halde bulunan kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası’nın alt kısımlarına kadar olan alanda yapılacak düzenlemelerle bölge halkının sahilde de mangal yapmasına imkan sağlanacağını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Göreve geldiğimiz 2004 yılından bugüne kadar halkımızın yaşam alanlarını artırma ve bölge halkımızı sahillerle buluşturma adına yaklaşık 200 dönümlük alanda yaptığımız sahil düzenleme çalışmaları sonucu Darıca sahillerimiz bölge halkının vazgeçilmez mekanlarından birisi haline geldi. Halkımızın talepleri doğrultusunda 4.Etap düzenleme çalışmalarıyla birlikte bölge halkımıza sahilde de mangal yapma imkanı sunacağız. İnsanlarımız Sancaktepe’nin ardından artık deniz kenarında da mangal keyfi yapabilecekler. Şehrimize değer katacak bu önemli projenin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyerek çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.
Darıca Belediyesi tarafından 4.Etap sahil düzenleme çalışmaları başladı. Bu çerçevede kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası’nın alt kısımlarına kadar olan alanda yapılacak düzenlemelerle bölge halkına sahilde de mangal yapma imkanı sunulacak.

Darıca Belediyesi tarafından yaklaşık 200 dönümlük alanda yapılan çalışmalar sonucu adeta kabuk değiştiren Darıca sahili her geçen gün yenilenen yüzüyle bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. İçerisinde barındırdığı Gönül Birliği Kapısı, şölen tören alanı, kafeterya ve restaurantlar, camii, lunapark, amfi tiyatro, yürüyüş yolları, spor aletleri, piknik alanları, değişik bitki türleri ve otopark barındıran Darıca sahili, Marmara Bölgesi'nin en önemli sayfiye alanlarından biri haline geldi.

KARABACAK: HALKIMIZI SAHİLLERLE BULUŞTURDUK
Darıca Belediyesi tarafından başlatılan 4.Etap düzenleme çalışmaları çerçevesinde, atıl halde bulunan kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası’nın alt kısımlarına kadar olan alanda yapılacak düzenlemelerle bölge halkının sahilde de mangal yapmasına imkan sağlanacağını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Göreve geldiğimiz 2004 yılından bugüne kadar halkımızın yaşam alanlarını artırma ve bölge halkımızı sahillerle buluşturma adına yaklaşık 200 dönümlük alanda yaptığımız sahil düzenleme çalışmaları sonucu Darıca sahillerimiz bölge halkının vazgeçilmez mekanlarından birisi haline geldi. Halkımızın talepleri doğrultusunda 4.Etap düzenleme çalışmalarıyla birlikte bölge halkımıza sahilde de mangal yapma imkanı sunacağız. İnsanlarımız Sancaktepe’nin ardından artık deniz kenarında da mangal keyfi yapabilecekler. Şehrimize değer katacak bu önemli projenin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyerek çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.