Darıca Sahili Genişliyor

Darıca 06.12.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Sahili Genişliyor

Darıca Sahili 4.Etap Genişleme çalışmalarında dolgu ve düzeltme çalışmalarında sona gelindi.

Darıca Sahil şeridinin genişleme çalışmalarında büyük bir bölüm tamamlandı. Dolgu malzemelerinin denizle buluşmasının ardından düzeltme çalışmalarında da büyük bir yol kaydedildi.Yoğun bir mesai ile çalışılan 4.Etap Genişletme çalışmalarında çimento fabrikası bağlantısını sağlayan köprü sınırından başlayan çalışmalar lunaparak kadar devam ediyor. Özellikle yaz aylarında vatandaşların artık sığmadığı mevcut sahil şeridinde geniş bir bölüm daha halkla buluşacak.  SAHİL RAMAZAN AYLARINDA YETMİYOR Çevre ilçelerden gelen vatandaşların rağbet göstermesi ile özellikle Ramazan Ayında sahura kadar yoğun bir vatandaşa nefes aldıran Darıca sahili daha fazla insan sayısına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Binlerce insanın iftar açtığı sahura kadar çay sohbetleri yaptığı Darıca Sahilli önümüzdeki yaz ayında yeni tesisler ve genişleyen alanlanıyla adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Kum iskelesi ve çimento fabrikasının yapılan çalışmalar arasında tezat bir görüntü sergilesede mevcut çalışmalarda harcanan mesai ve emek görülmeye değer boyutta. 
Darıca Sahili 4.Etap Genişleme çalışmalarında dolgu ve düzeltme çalışmalarında sona gelindi.

Darıca Sahil şeridinin genişleme çalışmalarında büyük bir bölüm tamamlandı. Dolgu malzemelerinin denizle buluşmasının ardından düzeltme çalışmalarında da büyük bir yol kaydedildi.Yoğun bir mesai ile çalışılan 4.Etap Genişletme çalışmalarında çimento fabrikası bağlantısını sağlayan köprü sınırından başlayan çalışmalar lunaparak kadar devam ediyor. Özellikle yaz aylarında vatandaşların artık sığmadığı mevcut sahil şeridinde geniş bir bölüm daha halkla buluşacak. 

SAHİL RAMAZAN AYLARINDA YETMİYOR

Çevre ilçelerden gelen vatandaşların rağbet göstermesi ile özellikle Ramazan Ayında sahura kadar yoğun bir vatandaşa nefes aldıran Darıca sahili daha fazla insan sayısına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Binlerce insanın iftar açtığı sahura kadar çay sohbetleri yaptığı Darıca Sahilli önümüzdeki yaz ayında yeni tesisler ve genişleyen alanlanıyla adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Kum iskelesi ve çimento fabrikasının yapılan çalışmalar arasında tezat bir görüntü sergilesede mevcut çalışmalarda harcanan mesai ve emek görülmeye değer boyutta. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.