Darıca Şenkayalılar aşure dağıttı

Spor 22.10.2017 - 21:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Şenkayalılar aşure dağıttı

Bölgemizin aktif derneklerinden Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği muharrem ayı nedeniyle aşure programı düzenledi. Darıca Bolulular caddesinde bulunan dernek binasında yapılan aşure programına; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Ayhan Çıldız, Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği önceki dönem Başkanı Köksal Şakar, Oltu Dernekler Federasyon Başkanı Murat Güzel, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, siyasi parti temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. ÇILDIZ: ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN Aşure programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Ayhan Çıldız, “Aşure ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bir yıl önce olduğu gibi yine bir aşure programında hep birlikteyiz. Allah birliğimiz ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkesin aşure ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.               

Bölgemizin aktif derneklerinden Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği muharrem ayı nedeniyle aşure programı düzenledi. Darıca Bolulular caddesinde bulunan dernek binasında yapılan aşure programına; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Ayhan Çıldız, Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği önceki dönem Başkanı Köksal Şakar, Oltu Dernekler Federasyon Başkanı Murat Güzel, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, siyasi parti temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇILDIZ: ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Aşure programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Darıca Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Ayhan Çıldız, “Aşure ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bir yıl önce olduğu gibi yine bir aşure programında hep birlikteyiz. Allah birliğimiz ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkesin aşure ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.