Darıca Seymen, Ata'yı andı!

Darıca 11.11.2018 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Seymen, Ata'yı andı!

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi’nde ölümünün 80.yıldönümünde Ata’mızı minnet ve özlemle andık. Törene Özel Seymen Eğitim Kurumları Mali İşler Koordinatörü Cevdet TURAN, Darıca Yerleşkesi İdarecileri, Okul Aile Birliği, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 7.sınıf öğrencilerinin oynadığı drama ile devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkçe Öğretmeni Tuba Dağdeviren yaptı. Programın devamında 2. Sınıf öğrencilerinin seslendirdiği oratoryo büyük beğeni topladı. Anadolu Lisesi öğrencisi Ece Dila Kepekli ‘’Bir Resim Yap Çocuğum” adlı şiirini yapılan Atatürk puzzle’ı eşliğinde seslendirdi. Ortaokul Müdürü Deniz Çevik Gönül tarafından seslendirilen şiir eşliğinde hazırlanan slayt gösterisi de dinleyenleri duygulandırdı. Programın devamında Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sahnelediği drama büyük beğeni topladı. Program, ilkokul 3. ve 4. sınıf  öğrencilerinden oluşan koro ve devamında ‘Selanik’ türküsü ile son buldu. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,  Ata’mızı minnet ve şükranla anıyoruz.

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi’nde ölümünün 80.yıldönümünde Ata’mızı minnet ve özlemle andık. Törene Özel Seymen Eğitim Kurumları Mali İşler Koordinatörü Cevdet TURAN, Darıca Yerleşkesi İdarecileri, Okul Aile Birliği, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 7.sınıf öğrencilerinin oynadığı drama ile devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkçe Öğretmeni Tuba Dağdeviren yaptı. Programın devamında 2. Sınıf öğrencilerinin seslendirdiği oratoryo büyük beğeni topladı. Anadolu Lisesi öğrencisi Ece Dila Kepekli ‘’Bir Resim Yap Çocuğum” adlı şiirini yapılan Atatürk puzzle’ı eşliğinde seslendirdi. Ortaokul Müdürü Deniz Çevik Gönül tarafından seslendirilen şiir eşliğinde hazırlanan slayt gösterisi de dinleyenleri duygulandırdı.

Programın devamında Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sahnelediği drama büyük beğeni topladı. Program, ilkokul 3. ve 4. sınıf  öğrencilerinden oluşan koro ve devamında ‘Selanik’ türküsü ile son buldu. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,  Ata’mızı minnet ve şükranla anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.