Darıca SP iftarda buluşacak!

Darıca 06.06.2017 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca SP iftarda buluşacak!

Saadet Partisi Darıca İlçe, ‘Ramazan’ın Bereketi Kardeşliğin Saadeti’ ile teşkilat mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelecek. SP Darıca İlçe Teşkilatı, partililerle iftar yemeğinde bir araya gelmeye hazırlanıyor. SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, iftar yemeğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Saadet Partisi Darıca İlçe her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğini bu yıl ‘Ramazan’ın Bereketi Kardeşliğin Saadeti’ başlığıyla yapacağız. İftar yemeğinde partililerle iftar yemeğinde bir araya geleceğiz. 13 Haziran Salı günü Darıca Salloon Stella Otel’de düzenleyeceğimiz iftar yemeğine tüm partililerimizi davet ediyoruz.” dedi.    

Saadet Partisi Darıca İlçe, ‘Ramazan’ın Bereketi Kardeşliğin Saadeti’ ile teşkilat mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelecek.

SP Darıca İlçe Teşkilatı, partililerle iftar yemeğinde bir araya gelmeye hazırlanıyor. SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, iftar yemeğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Saadet Partisi Darıca İlçe her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğini bu yıl ‘Ramazan’ın Bereketi Kardeşliğin Saadeti’ başlığıyla yapacağız. İftar yemeğinde partililerle iftar yemeğinde bir araya geleceğiz. 13 Haziran Salı günü Darıca Salloon Stella Otel’de düzenleyeceğimiz iftar yemeğine tüm partililerimizi davet ediyoruz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.