19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca SP Yarışacak

Darıca 10.01.2019 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca SP Yarışacak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren Darıca Saadet partisi İlçe Teşkilat Yönetimi yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde yaptı. Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve beraberindeki yönetim kurulu Hedef Gazetesi çalışanlarının bu özel gününü kutlarken kendilerine ev sahipliği yapan gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ADAY 27 OCAK’TA BELİRLENECEK 31 Mart 2019 tarihinden gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Saadet Partisi olarak Darıca’da adaylarını çıkaracaklarını ve bu seçim yarışı içinde olacaklarını belirten Darıca Saadet partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Darıca’da bu değişimi biz gerçekleştireceğiz. Aday adaylarımız var. Görüştüğümüz aday niteliğinde isimlerimiz var. 27 Ocak’ta net bir kararla sahada adayımızla yer alacağız ve ilçe belediyesindeki değişimi gerçekleştireceğiz.”dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren Darıca Saadet partisi İlçe Teşkilat Yönetimi yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde yaptı.

Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve beraberindeki yönetim kurulu Hedef Gazetesi çalışanlarının bu özel gününü kutlarken kendilerine ev sahipliği yapan gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ADAY 27 OCAK’TA BELİRLENECEK

31 Mart 2019 tarihinden gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Saadet Partisi olarak Darıca’da adaylarını çıkaracaklarını ve bu seçim yarışı içinde olacaklarını belirten Darıca Saadet partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Darıca’da bu değişimi biz gerçekleştireceğiz. Aday adaylarımız var. Görüştüğümüz aday niteliğinde isimlerimiz var. 27 Ocak’ta net bir kararla sahada adayımızla yer alacağız ve ilçe belediyesindeki değişimi gerçekleştireceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.