GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Sürat Kargo akıllanmıyor

Darıca 08.07.2020 - 22:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Sürat Kargo akıllanmıyor

Darıca’da yüzlerce kargoyu kapının önüne gelişi güzel bırakan kargo çalışanları yüzünden vatandaşlar saatlerce kargosunu aramakla uğraştı. Türkiye genelinde seyahat kısıtlaması ve sosyal mesafe konusunda alınan tedbirler sonrası kargo gönderimlerinde patlama yaşandı. Temastan kaçınmak isteyen vatandaşlar farklı şehirlere ve hatta şehir içindeki farklı noktalara kargo gönderdi. Ülke genelinde olduğu gibi son aylarda Darıca’da da kargo merkezlerinde adeta izdiham yaşanıyor. VATANDAŞLAR ŞOK OLDU Kargo merkezlerinde yaşanan kargo izdihamları ne yazık ki hoş görüntülere sahne olmuyor. Sürat Kargo’nun Darıca Osmangazi Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki şubesinde çekilen bir fotoğraf yoğunluğun boyutunu gösterdi. Fotoğrafta kargo merkezinin kapısının önüne yüzlerce kargonun yığıldığı görüldü. Merkezde kargoların herhangi bir düzene uyulmadan gelişi güzel kapının önüne yığılması, kargosunu almaya gelen vatandaşları şok etti. YÜZLERCE KARGO ARASINDAN… Yüzlerce kargonun arasından kendi kargosunu bulmakta güçlük çeken vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Vatandaşlar, “Bu Sürat Kargo’da yaşanan kaçıncı rezalet bilmiyoruz. Her gelişimizde bir şokla karşılaşıyor. Geçen geldiğimizde çalışanların maskesi yoktu, içeride sosyal mesafe sıfırdı. Bu gelişimizde de kargolarımız yüzlerce kargo ile birlikte kapının önüne yığılmış. Elimizde bir kağıt yüzlerce kargo içinden saatlerce paketimizi aradık. Sürat Kargo’nun Darıca Şubesi’nden şikayetçiyiz” dedi.    

Darıca’da yüzlerce kargoyu kapının önüne gelişi güzel bırakan kargo çalışanları yüzünden vatandaşlar saatlerce kargosunu aramakla uğraştı.

Türkiye genelinde seyahat kısıtlaması ve sosyal mesafe konusunda alınan tedbirler sonrası kargo gönderimlerinde patlama yaşandı. Temastan kaçınmak isteyen vatandaşlar farklı şehirlere ve hatta şehir içindeki farklı noktalara kargo gönderdi. Ülke genelinde olduğu gibi son aylarda Darıca’da da kargo merkezlerinde adeta izdiham yaşanıyor.

VATANDAŞLAR ŞOK OLDU

Kargo merkezlerinde yaşanan kargo izdihamları ne yazık ki hoş görüntülere sahne olmuyor. Sürat Kargo’nun Darıca Osmangazi Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki şubesinde çekilen bir fotoğraf yoğunluğun boyutunu gösterdi. Fotoğrafta kargo merkezinin kapısının önüne yüzlerce kargonun yığıldığı görüldü. Merkezde kargoların herhangi bir düzene uyulmadan gelişi güzel kapının önüne yığılması, kargosunu almaya gelen vatandaşları şok etti.

YÜZLERCE KARGO ARASINDAN…

Yüzlerce kargonun arasından kendi kargosunu bulmakta güçlük çeken vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Vatandaşlar, “Bu Sürat Kargo’da yaşanan kaçıncı rezalet bilmiyoruz. Her gelişimizde bir şokla karşılaşıyor. Geçen geldiğimizde çalışanların maskesi yoktu, içeride sosyal mesafe sıfırdı. Bu gelişimizde de kargolarımız yüzlerce kargo ile birlikte kapının önüne yığılmış. Elimizde bir kağıt yüzlerce kargo içinden saatlerce paketimizi aradık. Sürat Kargo’nun Darıca Şubesi’nden şikayetçiyiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.