Darıca Sürat Kargo’da rezalet bitmiyor

Darıca 09.06.2020 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Sürat Kargo’da rezalet bitmiyor

Darıca’da bir kargo merkezinde çekilen fotoğraf görenlere ‘Pes artık’ dedirtti. Yüzlerce kargoyu kapının önüne gelişi güzel bırakan kargo çalışanları ile vatandaş birbirine girdi. Sürat Kargo’nun Osmangazi Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki şubesinde çekilen bir fotoğraf pes artık dedirtti. Hijyen kurallarının olmadığı, çalışanların dahi maskesiz çalıştığını iddia eden vatandaşlar kargo şubesi önünden feryatlarını dile getirdi. Şikayetlerini Sürat Kargo genel merkezine ileten vatandaşlar, “Sürat kargo Darıca şubesinin önü. İçerde maskesiz 3 kişi teslim edildi gözüken paketimi masalardan birinin altından çıkarttılar. Çalışmanızı alkışlıyor ve bu pisliğe göz yuman yetkililerinizi tebrik ediyorum” dedi.  

Darıca’da bir kargo merkezinde çekilen fotoğraf görenlere ‘Pes artık’ dedirtti. Yüzlerce kargoyu kapının önüne gelişi güzel bırakan kargo çalışanları ile vatandaş birbirine girdi.

Sürat Kargo’nun Osmangazi Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki şubesinde çekilen bir fotoğraf pes artık dedirtti. Hijyen kurallarının olmadığı, çalışanların dahi maskesiz çalıştığını iddia eden vatandaşlar kargo şubesi önünden feryatlarını dile getirdi. Şikayetlerini Sürat Kargo genel merkezine ileten vatandaşlar, “Sürat kargo Darıca şubesinin önü. İçerde maskesiz 3 kişi teslim edildi gözüken paketimi masalardan birinin altından çıkarttılar. Çalışmanızı alkışlıyor ve bu pisliğe göz yuman yetkililerinizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.