19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca tekledi 0-0

Spor 19.03.2017 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca tekledi 0-0

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, dün Denizli BBSK ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır darbe aldı. Denizli’de çok değerli 2 puan sarı yeşilliler zirvenin 8 puan uzağında kalırken, ligde 3.sıraya geriledi. 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Denizli deplasmanında çok kritik 2 puan bırakarak zirve yolunda ağır bir yara aldı. Rakibiyle golsüz berabere kalan sarı yeşilli temsilcimiz, puanını 53’e çıkararak 3.sıraya geriledi. Lider Afyonspor’un Tarsus deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmesinin ardından zirve ile aramızdaki puan farkı 8’e çıktı. İYİ BAŞLAYAMADIK Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, maçın ilk bölümünde arzu ettiği oyunu ortaya koyamadı. İlerleyen dakikalarda topun hakimi olan Darıca G.B takımı, ilk yarının son bölümüne doğru etkili ataklar geliştirse de devreye golsüz eşitlikle girdi. GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDIK İkinci yarıya daha etkili başlayan sarı yeşilliler, maçın büyük bölümünü üstün oynadı. Gol yollarında etkisiz bir görüntü çizen sarı Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayarak sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından şampiyonluk şansı bir hayli zora giren Darıca G.B, zirvenin 8 puan uzağında kaldı.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, dün Denizli BBSK ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır darbe aldı. Denizli’de çok değerli 2 puan sarı yeşilliler zirvenin 8 puan uzağında kalırken, ligde 3.sıraya geriledi.

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Denizli deplasmanında çok kritik 2 puan bırakarak zirve yolunda ağır bir yara aldı. Rakibiyle golsüz berabere kalan sarı yeşilli temsilcimiz, puanını 53’e çıkararak 3.sıraya geriledi. Lider Afyonspor’un Tarsus deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmesinin ardından zirve ile aramızdaki puan farkı 8’e çıktı.

İYİ BAŞLAYAMADIK

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan sarı yeşilli temsilcimiz, maçın ilk bölümünde arzu ettiği oyunu ortaya koyamadı. İlerleyen dakikalarda topun hakimi olan Darıca G.B takımı, ilk yarının son bölümüne doğru etkili ataklar geliştirse de devreye golsüz eşitlikle girdi.

GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDIK

İkinci yarıya daha etkili başlayan sarı yeşilliler, maçın büyük bölümünü üstün oynadı. Gol yollarında etkisiz bir görüntü çizen sarı Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayarak sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından şampiyonluk şansı bir hayli zora giren Darıca G.B, zirvenin 8 puan uzağında kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.