Darıca Tenisi Sevdi

Spor 22.02.2018 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Tenisi Sevdi

Darıca Gençlik Merkezi’nde her yaşa uygun Tenis çalışmaları başladı. Halil Bulut’un önderliğinde başlatılan Tenis kursları Darıcalılar tarafından büyük ilgi gördü. Bulut, ‘’ Darıca bölgemizde Tenis sporuna beklenen ilgi her yaş grubundan geldi, bundan dolayı çok mutluyuz. Turgay Sarıaydın, Faruk Akcan, Cansu Tarhan, Salim Uyar gibi önemli spor eğitmenleri eşliğindeki kursumuzu haftaiçi ve haftasonu olarak sürdürmekteyiz. Amacımız, çocukların, gençlerin ve de yetişkinlerin sporla ilgilenmeleri, günün stres ve yorgunluğunu atmaları hem de sosyal gelişime olumlu katkılar sağlamaktır.’’ Dedi. İlginin büyük olduğu gözlenen Tenis kursuna ailelerin çocukları ile birlikte katılım sağlaması bekleniliyor.

Darıca Gençlik Merkezi’nde her yaşa uygun Tenis çalışmaları başladı. Halil Bulut’un önderliğinde başlatılan Tenis kursları Darıcalılar tarafından büyük ilgi gördü. Bulut, ‘’ Darıca bölgemizde Tenis sporuna beklenen ilgi her yaş grubundan geldi, bundan dolayı çok mutluyuz. Turgay Sarıaydın, Faruk Akcan, Cansu Tarhan, Salim Uyar gibi önemli spor eğitmenleri eşliğindeki kursumuzu haftaiçi ve haftasonu olarak sürdürmekteyiz. Amacımız, çocukların, gençlerin ve de yetişkinlerin sporla ilgilenmeleri, günün stres ve yorgunluğunu atmaları hem de sosyal gelişime olumlu katkılar sağlamaktır.’’ Dedi.
İlginin büyük olduğu gözlenen Tenis kursuna ailelerin çocukları ile birlikte katılım sağlaması bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.