19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Türk Polisi’nin yanında

Darıca 10.04.2019 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Türk Polisi’nin yanında

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Darıca’da tören düzenlendi.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa; Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği (DASİAD) Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları, mahalle muhtarları emniyet müdür yardımcıları ve amirler ile çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı. HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ Düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. İlçe Emniyet Müdürü Aksoy tören sonunda mesai arkadaşlarına yönelik yaptığı açıklamada, şunları kaydetti; “Vatanımızın birliği, milletimizin beraberliği, halkımızın huzur ve güvenliği için, ülkemize yönelik tüm iç ve dış tehditlere karşı anayasa ve kanunlar çerçevesinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan soma da insan haklan ve hukukun üstünlüğünü ön planda tutarak kararlılıkla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla teşkilatımızın kuruluşunun 174. yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, aziz şehitlerimiz ve vefat eden meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazi ve emekli mensuplarımız ile görevi başında bulunan personelimiz ve ailelerine esenlikler dilerim." KÜBRA AKABALI
Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Darıca’da tören düzenlendi.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa; Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği (DASİAD) Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları, mahalle muhtarları emniyet müdür yardımcıları ve amirler ile çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı.

HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. İlçe Emniyet Müdürü Aksoy tören sonunda mesai arkadaşlarına yönelik yaptığı açıklamada, şunları kaydetti; “Vatanımızın birliği, milletimizin beraberliği, halkımızın huzur ve güvenliği için, ülkemize yönelik tüm iç ve dış tehditlere karşı anayasa ve kanunlar çerçevesinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan soma da insan haklan ve hukukun üstünlüğünü ön planda tutarak kararlılıkla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla teşkilatımızın kuruluşunun 174. yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, aziz şehitlerimiz ve vefat eden meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazi ve emekli mensuplarımız ile görevi başında bulunan personelimiz ve ailelerine esenlikler dilerim."

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.