Darıca ve Çayırova Belirlendi!

Siyaset 27.12.2018 - 22:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca ve Çayırova Belirlendi!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti'de....

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapan Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın istifasının ardından Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine Ufuk Acay atandı. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür'ün istifası sonrası bu göreve vekalet eden Ekrem Karahan'da asaleten atanan ikinci isim oldu. Diğer ilçelerde ise İzmit'te Ali Güney Kartepe'de Sadık Yılmaz Derince'de Selçuk Çakıroğlu Gölcük'te Çetin Seymen Körfez'de Ramazan Tuna Ak Parti İlçe Başkanı olarak atanan isimler olarak belirlendi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti'de....

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapan Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın istifasının ardından Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine Ufuk Acay atandı. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür'ün istifası sonrası bu göreve vekalet eden Ekrem Karahan'da asaleten atanan ikinci isim oldu. Diğer ilçelerde ise

İzmit'te Ali Güney

Kartepe'de Sadık Yılmaz

Derince'de Selçuk Çakıroğlu

Gölcük'te Çetin Seymen

Körfez'de Ramazan Tuna

Ak Parti İlçe Başkanı olarak atanan isimler olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.