GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca ve Çayırova’da kapsamlı denetim!

Darıca 11.08.2020 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca ve Çayırova’da kapsamlı denetim!

COVİD-19 tedbirleri kapsamında "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Sloganı ile Darıca ve Çayırova genelinde denetimler gerçekleştirildi. Tam kadro sahaya inerek denetimi gerçekleştiren ekipler, vatandaşları 3 temel husus olan temizlik, maske ve mesafe konusunda uyardı. COVİD-19 tedbirleri kapsamında "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Sloganı ile Darıca genelinde denetimler yapıldı. Denetime; Kaymakam Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, Muhtarlar, polis ve zabıta ekipleri de katılım sağladı. “BUGÜNE KADAR Kİ EN KAPSAMLI DENETİM” Koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için ‘sağlık için hepimiz için’ sloganı ile bugüne kadarki en kapsamlı denetim gerçekleştirildi diyen Kaymakam Kara “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor.” dedi. ÇAYIROVA’DA DA ESNAF DENETLENDİ Öte yandan "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganı ile gerçekleştirilen denetim Çayırova’da da gerçekleşti. Çayırova’da gerçekleşen denetime Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Vefa Sosyal Destek Grupları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, Muhtarlar, polis ve zabıta ekipleri katıldı. Denetimde vatandaşları maske ve hijyen konusunda uyaran Kaymakam Hasan Gözen, “içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının Çayırova’da her kesime ulaşmasını sağlamalıyız” dedi.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Sloganı ile Darıca ve Çayırova genelinde denetimler gerçekleştirildi. Tam kadro sahaya inerek denetimi gerçekleştiren ekipler, vatandaşları 3 temel husus olan temizlik, maske ve mesafe konusunda uyardı.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Sloganı ile Darıca genelinde denetimler yapıldı. Denetime; Kaymakam Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, Muhtarlar, polis ve zabıta ekipleri de katılım sağladı.

“BUGÜNE KADAR Kİ EN KAPSAMLI DENETİM”

Koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için ‘sağlık için hepimiz için’ sloganı ile bugüne kadarki en kapsamlı denetim gerçekleştirildi diyen Kaymakam Kara “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor.” dedi.

ÇAYIROVA’DA DA ESNAF DENETLENDİ

Öte yandan "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganı ile gerçekleştirilen denetim Çayırova’da da gerçekleşti. Çayırova’da gerçekleşen denetime Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Vefa Sosyal Destek Grupları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, Muhtarlar, polis ve zabıta ekipleri katıldı. Denetimde vatandaşları maske ve hijyen konusunda uyaran Kaymakam Hasan Gözen, “içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının Çayırova’da her kesime ulaşmasını sağlamalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.