Darıca ve Havza Buluştu

Darıca 28.08.2018 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca ve Havza Buluştu

Darıca Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Çavuş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. Darıca'da faaliyet gösteren derneğin başkanı Çavuş'un ziyaretinde konuşan İkiz, Darıca Belediyesi ile iyi ilişkiler geliştirdiklerini belirterek, "Darıca Belediyemiz ile kardeş belediyeyiz. Bizlerin de gönlü ve desteği her zaman gurbetteki hemşehrilerimizle. Orada bulunan hemşehrilerimiz sayesinde kurduğumuz kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmekteyiz." dedi. Dernek faaliyetleri ile ilgili İkiz'e bilgi veren Çavuş da Darıca'da çok sayıda Havzalı yaşadığını dile getirerek, "Dernek olarak hemşehrilerimize hizmet için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Darıca Belediyemiz ile her yıl Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliği düzenlemekteyiz. Samsunumuzun tanıtımı için çalışıyoruz." diye konuştu.

Darıca Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa ÇavuşHavza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Darıca'da faaliyet gösteren derneğin başkanı Çavuş'un ziyaretinde konuşan İkiz, Darıca Belediyesi ile iyi ilişkiler geliştirdiklerini belirterek, "Darıca Belediyemiz ile kardeş belediyeyiz. Bizlerin de gönlü ve desteği her zaman gurbetteki hemşehrilerimizle. Orada bulunan hemşehrilerimiz sayesinde kurduğumuz kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmekteyiz." dedi.

Dernek faaliyetleri ile ilgili İkiz'e bilgi veren Çavuş da Darıca'da çok sayıda Havzalı yaşadığını dile getirerek, "Dernek olarak hemşehrilerimize hizmet için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Darıca Belediyemiz ile her yıl Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliği düzenlemekteyiz. Samsunumuzun tanıtımı için çalışıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.