Darıca, Velimeşe ile başlıyor!

Spor 27.07.2017 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca, Velimeşe ile başlıyor!

İLK RAKİP TEKİRDAĞ TEMSİLCİSİ OLDU. MAÇ 26 AĞUSTOS’TA DARICA’DA

3.Lig’de fikstür çekildi, Darıca Gençlerbirliği’nin merakla beklenen ilk rakibi Ergene Velimeşe oldu. 26 Ağustos’taki maç Darıca’da. Karşılaşma, sarı-yeşilli kulübün Diyarbekirspor maçından kalan cezasından ötürü seyircisiz oynanacak. 3.Lig 2.Grup’ta yer alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2017-18 sezonunun ilk resmi sınavını 3.Lig’in yeni takımlarından Ergene Velimeşe’ye karşı verecek. Dün İstanbul’da çekilen fikstür sonucunda ilk rakip, geçtiğimiz sezon Gebzespor ve Çayırovaspor’un grubunda şampiyon olan, Play-Off maçında Modafen’i yenerek 3.Lig’e çıkan Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşe oldu. Sezona kendi sahasında başlamak isteyen ve dileği de kabul olan sarı-yeşilliler, 26 Ağustos cumartesi günü Darıca 15 Temmuz Stadı’nda maçını oynayacak. Temsilcimiz geçtiğimiz sezonda ilk maçını kendi sahasında oynamış ve 3-0 galip gelmişti. SELÇUK&İBRAHİM FATİH RAKİP OLACAK Darıca’nın ligdeki ilk rakibi Ergene Velimeşespor’da sarı-yeşilli camianın tanıdığı 2 futbolcu bulunuyor. 2 sezon sarı-yeşilli forma giyen ve yeni sezon kadrosunda düşünülmediği için Darıca’dan ayrılıp Ergene Velimeşe’ye giden Selçuk Baştürk ile daha önce 4 yıl üst üste sarı-yeşilli formayı giyen ve kısa bir süre önce Silivri’den Tekirdağ ekibine transfer olan İbrahim Fatih Dilek, 26 Ağustos’taki maçta eski takımlarına rakip olacak. İLK DEPLASMAN PAZAR’A Kağıt üzerinde iyi bir fikstüre sahip olan Darıca Gençlerbirliği ilk deplasmanı maçını ise Rize ekibi Pazarspor ile oynayacak. Darıca, şampiyonluk yolunda kendisini zorlayacak takımlar arasında başı çeken 24 Erzincan (deplasman) ve Yeni Orduspor ile 15. ve 16. haftada karşı karşıya gelecek. DARICA G.B. İLK YARI FİKSTÜRÜ 1. HAFTA Darıca G.B.-Ergene Velimeşe 2.HAFTA Pazarspor-Darıca G.B. 3.HAFTA Darıca G.B. -Ankara Demir 4.HAFTA Kayseri Erciyes-Darıca G.B. 5.HAFTA Van Büyükşehir BLD-Darıca GB 6. HAFTA Darıca G.B.- Kasımpaşa Erok 7. HAFTA Gölcükspor-Darıca G.B. 8. HAFTA Darıca G.B.-Tire 1922 9. HAFTA Diyarbekirspor-Darıca G.B. 10. HAFTA Darıca G.B.-Turgutluspor 11.HAFTA 1461 Trabzon-Darıca G.B. 12.HAFTA Darıca G.B.-Kırıkhan 13.HAFTA Yeşil Bursa-Darıca G.B. 14. HAFTA Darıca G.B.-Anadolu Bağcılar 15.HAFTA 24 Erzincanspor-Darıca G.B. 16. HAFTA Darıca G.B.- Yeni Orduspor 17. HAFTA Muğlaspor-Darıca G.B.
İLK RAKİP TEKİRDAĞ TEMSİLCİSİ OLDU. MAÇ 26 AĞUSTOS’TA DARICA’DA

3.Lig’de fikstür çekildi, Darıca Gençlerbirliği’nin merakla beklenen ilk rakibi Ergene Velimeşe oldu. 26 Ağustos’taki maç Darıca’da. Karşılaşma, sarı-yeşilli kulübün Diyarbekirspor maçından kalan cezasından ötürü seyircisiz oynanacak.

3.Lig 2.Grup’ta yer alan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2017-18 sezonunun ilk resmi sınavını 3.Lig’in yeni takımlarından Ergene Velimeşe’ye karşı verecek. Dün İstanbul’da çekilen fikstür sonucunda ilk rakip, geçtiğimiz sezon Gebzespor ve Çayırovaspor’un grubunda şampiyon olan, Play-Off maçında Modafen’i yenerek 3.Lig’e çıkan Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşe oldu. Sezona kendi sahasında başlamak isteyen ve dileği de kabul olan sarı-yeşilliler, 26 Ağustos cumartesi günü Darıca 15 Temmuz Stadı’nda maçını oynayacak. Temsilcimiz geçtiğimiz sezonda ilk maçını kendi sahasında oynamış ve 3-0 galip gelmişti.

SELÇUK&İBRAHİM FATİH RAKİP OLACAK

Darıca’nın ligdeki ilk rakibi Ergene Velimeşespor’da sarı-yeşilli camianın tanıdığı 2 futbolcu bulunuyor. 2 sezon sarı-yeşilli forma giyen ve yeni sezon kadrosunda düşünülmediği için Darıca’dan ayrılıp Ergene Velimeşe’ye giden Selçuk Baştürk ile daha önce 4 yıl üst üste sarı-yeşilli formayı giyen ve kısa bir süre önce Silivri’den Tekirdağ ekibine transfer olan İbrahim Fatih Dilek, 26 Ağustos’taki maçta eski takımlarına rakip olacak.

İLK DEPLASMAN PAZAR’A

Kağıt üzerinde iyi bir fikstüre sahip olan Darıca Gençlerbirliği ilk deplasmanı maçını ise Rize ekibi Pazarspor ile oynayacak. Darıca, şampiyonluk yolunda kendisini zorlayacak takımlar arasında başı çeken 24 Erzincan (deplasman) ve Yeni Orduspor ile 15. ve 16. haftada karşı karşıya gelecek.

DARICA G.B. İLK YARI FİKSTÜRÜ

1. HAFTA

Darıca G.B.-Ergene Velimeşe

2.HAFTA

Pazarspor-Darıca G.B.

3.HAFTA

Darıca G.B. -Ankara Demir

4.HAFTA

Kayseri Erciyes-Darıca G.B.

5.HAFTA

Van Büyükşehir BLD-Darıca GB

6. HAFTA

Darıca G.B.- Kasımpaşa Erok

7. HAFTA

Gölcükspor-Darıca G.B.

8. HAFTA

Darıca G.B.-Tire 1922

9. HAFTA

Diyarbekirspor-Darıca G.B.

10. HAFTA

Darıca G.B.-Turgutluspor

11.HAFTA

1461 Trabzon-Darıca G.B.

12.HAFTA

Darıca G.B.-Kırıkhan

13.HAFTA

Yeşil Bursa-Darıca G.B.

14. HAFTA

Darıca G.B.-Anadolu Bağcılar

15.HAFTA

24 Erzincanspor-Darıca G.B.

16. HAFTA

Darıca G.B.- Yeni Orduspor

17. HAFTA

Muğlaspor-Darıca G.B.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.