19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’ya 2 taze kan!

Spor 02.08.2017 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’ya 2 taze kan!

DARICA G.B İŞİNİ ŞANSA BIRAKMIYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, kadrosunu iki genç oyuncu ile güçlendirdi. Sarı yeşilli temsilcimiz, Kartalspor’un 19 yaşındaki forveti Görkem Güven ile Kayserispor’un gelecek vaad eden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdem Beytaş’ı renklerine bağladı. İskelet kadrosunu bozmayan ve ihtiyaç duyulan mevkilere nokta transferler yaparak akılcı bir politika izleyen Darıca Gençlerbirliği yönetimi, kadrosunu iki genç taze kanla güçlendirdi. Kayserispor alt yapısının çeşitli yaş kategorilerinde gösterdiği başarıyla A takıma kadar yükselen Erdem Beytaş, kiralık olarak 1 yıllığına Darıca G.B formasını terletecek. KUPADA DARICA’YA RAKİP OLMUŞTU Kayseri ekibinde 2’si lig ve 3’ü de Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor forması ile Darıca Gençlerbirliği’ne rakip olmuş ve 90 dakika sahada kalmıştı. TRANSFERİ DEMİRTAŞ BİTİRDİ Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’ın yoğun girişimleri sonucunda Darıca’ya kazandırılan Erdem Beytaş, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ün de hazır bulunduğu imza töreninde kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Transferde büyük uğraş veren Demirtaş, gelecek vaad eden yetenekli bir oyuncuyu Darıca’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. GÖRKEM’DEN 3 YILLIK İMZA Şampiyonluk yolunda alternatifli bir kadro kurarak işini şansa bırakmayan sarı yeşilli temsilcimiz, forvet hattına ise Kartalspor’un genç golcüsü Görkem Güven’i takviye yaptı. Geçen sezon İstanbul temsilcisinde 21 maça çıkan ve 4 gol atan 19 yaşındaki genç oyuncu, Kartalspor forması ile küme düşme üzüntüsü yaşamıştı. Görkem Güven, yeni takımı Darıca Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
DARICA G.B İŞİNİ ŞANSA BIRAKMIYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, kadrosunu iki genç oyuncu ile güçlendirdi. Sarı yeşilli temsilcimiz, Kartalspor’un 19 yaşındaki forveti Görkem Güven ile Kayserispor’un gelecek vaad eden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdem Beytaş’ı renklerine bağladı.

İskelet kadrosunu bozmayan ve ihtiyaç duyulan mevkilere nokta transferler yaparak akılcı bir politika izleyen Darıca Gençlerbirliği yönetimi, kadrosunu iki genç taze kanla güçlendirdi. Kayserispor alt yapısının çeşitli yaş kategorilerinde gösterdiği başarıyla A takıma kadar yükselen Erdem Beytaş, kiralık olarak 1 yıllığına Darıca G.B formasını terletecek.

KUPADA DARICA’YA RAKİP OLMUŞTU

Kayseri ekibinde 2’si lig ve 3’ü de Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor forması ile Darıca Gençlerbirliği’ne rakip olmuş ve 90 dakika sahada kalmıştı.

TRANSFERİ DEMİRTAŞ BİTİRDİ

Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’ın yoğun girişimleri sonucunda Darıca’ya kazandırılan Erdem Beytaş, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ün de hazır bulunduğu imza töreninde kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Transferde büyük uğraş veren Demirtaş, gelecek vaad eden yetenekli bir oyuncuyu Darıca’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

GÖRKEM’DEN 3 YILLIK İMZA

Şampiyonluk yolunda alternatifli bir kadro kurarak işini şansa bırakmayan sarı yeşilli temsilcimiz, forvet hattına ise Kartalspor’un genç golcüsü Görkem Güven’i takviye yaptı. Geçen sezon İstanbul temsilcisinde 21 maça çıkan ve 4 gol atan 19 yaşındaki genç oyuncu, Kartalspor forması ile küme düşme üzüntüsü yaşamıştı. Görkem Güven, yeni takımı Darıca Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.