Darıca’ya 2017’de yeni bir hastane

Darıca 23.01.2017 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’ya 2017’de yeni bir hastane

Hedef Gazetesi’nin Kahvaltı Konuğu olan AK Parti’nin 4 ilçe başkanı hem bölgemiz hem de Darıca adına çok önemli olan projenin müjdesini verdi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut dün sabah gazetemizin konuğuydu. İlçe başkanları adına konuşan Bıyık gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, 2017 yılı içerisinde Darıca Ağız ve Diş sağlığı merkezi’nin daha kapsamlı hale geleceğini söyledi.  AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut dün sabah gazetemizin konuğuydu. Gazetemizin Kahvaltı programında konuşan Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Ak Parti İlçe başkanları adına müjdeli haberi açıklayan Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bundan 3 ay önce 4 ilçe başkanımızla bir araya geldik. Bu birliktelikte en önemli istişare konumuz, diş ve çene sağlığı hastanemizle ilgili Bakanımız Fikri Işık’a bir sunum yaptık.  Bakan Işık’ın yanına gittiğimizde yine ilçe başkanı arkadaşlarımız ile tek bir ağızla birbirimize destek vererek düşüncemizi aktardık. Darıca başta olmak üzere tüm ilçelerimize şimdiden müjdeli haberi verebiliriz. 2017 yılında Darıca Diş ve Ağız Sağlığı Hastanemiz daha kapsamlı bir hale dönüştürülecek.” Dedi. ARTIK ARAŞTIRMA HASTANELERİNE GİTMELERİNE GEREK KALMAYACAK Bıyık, “65 üniteden oluşan bu hastanemizde özellikle vatandaşlarımızın büyük sorun yaşadığı ve bu sorununu çözmek üzere araştırma ve üniversite hastanelerine gittiği çene cerrahisi ve çocuk çene cerrahisi de yer alacak.  Bu bir kamu hizmetidir. Mevcut diş ve ağız sağlığı hastanemizde olmayan birçok ünite bu kapsamda Darıca’ya gelecek ve sadece Darıca değil, Dilovası, Çayırova, Gebze halkı da faydalanacak. Bu projenin hayata geçmesinde destek veren tüm ilçe başkanı arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi.
Hedef Gazetesi’nin Kahvaltı Konuğu olan AK Parti’nin 4 ilçe başkanı hem bölgemiz hem de Darıca adına çok önemli olan projenin müjdesini verdi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut dün sabah gazetemizin konuğuydu. İlçe başkanları adına konuşan Bıyık gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, 2017 yılı içerisinde Darıca Ağız ve Diş sağlığı merkezi’nin daha kapsamlı hale geleceğini söyledi. 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut dün sabah gazetemizin konuğuydu. Gazetemizin Kahvaltı programında konuşan Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Ak Parti İlçe başkanları adına müjdeli haberi açıklayan Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bundan 3 ay önce 4 ilçe başkanımızla bir araya geldik. Bu birliktelikte en önemli istişare konumuz, diş ve çene sağlığı hastanemizle ilgili Bakanımız Fikri Işık’a bir sunum yaptık.  Bakan Işık’ın yanına gittiğimizde yine ilçe başkanı arkadaşlarımız ile tek bir ağızla birbirimize destek vererek düşüncemizi aktardık. Darıca başta olmak üzere tüm ilçelerimize şimdiden müjdeli haberi verebiliriz. 2017 yılında Darıca Diş ve Ağız Sağlığı Hastanemiz daha kapsamlı bir hale dönüştürülecek.” Dedi.

ARTIK ARAŞTIRMA HASTANELERİNE GİTMELERİNE GEREK KALMAYACAK

Bıyık, “65 üniteden oluşan bu hastanemizde özellikle vatandaşlarımızın büyük sorun yaşadığı ve bu sorununu çözmek üzere araştırma ve üniversite hastanelerine gittiği çene cerrahisi ve çocuk çene cerrahisi de yer alacak.  Bu bir kamu hizmetidir. Mevcut diş ve ağız sağlığı hastanemizde olmayan birçok ünite bu kapsamda Darıca’ya gelecek ve sadece Darıca değil, Dilovası, Çayırova, Gebze halkı da faydalanacak. Bu projenin hayata geçmesinde destek veren tüm ilçe başkanı arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.