Darıca’ya 24’lük sol bek!

Spor 12.07.2018 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’ya 24’lük sol bek!

Darıca’ya 24’lük sol bek!

SARI YEŞİLLİLER TRANSFERDE FRENE BASMIYOR 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, transferde dur durak bilmiyor. Sarı yeşilliler Bucaspor alt yapısında yetişen sol bek Abdullah Balıkuv’u renklerine bağladı. 1.Lig’de 10, 2.Lig’de ise 75 maç tecrübesi olan 24 yaşındaki oyuncu, dün Darıca G.B tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Mücahid Vural ile her konuda anlaşmaya vardı. 9.TRANSFER ABDULLAH BALIKUV Abdullah ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Başkan Vural, ‘’Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız Abdullah Balıkuv’un Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. Öte yandan Abdullah Balıkuv Darıca G.B’nin 9.transferi oldu. Daha önce Uğur Daşdemir, Ahmet Kutluer, Adem Aydın, Salih Seyis, Eren Tokat, Aytaç Deniz, Tuncay Fındıkçı ve Coşkun Yılmaz’ı kadrosuna katan Darıca Gençlerbirliği, son olarak sol bek Abdullah Balıkuv’a imza attırdı.
Darıca’ya 24’lük sol bek!

SARI YEŞİLLİLER TRANSFERDE FRENE BASMIYOR

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, transferde dur durak bilmiyor. Sarı yeşilliler Bucaspor alt yapısında yetişen sol bek Abdullah Balıkuv’u renklerine bağladı. 1.Lig’de 10, 2.Lig’de ise 75 maç tecrübesi olan 24 yaşındaki oyuncu, dün Darıca G.B tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Mücahid Vural ile her konuda anlaşmaya vardı.

9.TRANSFER ABDULLAH BALIKUV

Abdullah ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Başkan Vural, ‘’Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız Abdullah Balıkuv’un Darıca G.B camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. Öte yandan Abdullah Balıkuv Darıca G.B’nin 9.transferi oldu. Daha önce Uğur Daşdemir, Ahmet Kutluer, Adem Aydın, Salih Seyis, Eren Tokat, Aytaç Deniz, Tuncay Fındıkçı ve Coşkun Yılmaz’ı kadrosuna katan Darıca Gençlerbirliği, son olarak sol bek Abdullah Balıkuv’a imza attırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.