Darıca'ya Akıllı bisikletler geliyor!

Darıca 24.02.2017 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'ya Akıllı bisikletler geliyor!

Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamında Darıca Sahili'nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan akıllı bisiklet istasyonuna bisikletler yerleştirilecek.

    2 yeni bisikletin yerleştirileceği Darıca Sahili istasyondan bisikletler kiralanabilecek. Darıca Sahili'ne kurulan istasyon hazır hale gelirken, bisikletlerin en yakın zamanda Darıca Sahili'ne getirileceği öğrenildi.   ÜYE KARTLARIYLA KİRALANACAK  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Seyahat Kartları Birimi’nden 5 TL ücret karşılığında temin edilecek üye kartlarıyla bisiklet istasyonlarından akıllı bisikletler kiralanabilecek. Üye kartları için nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurulacak ve sözleşme imzalanacak. Üye kartına 5 TL ve katları oranında yükleme yapılırken, tek seferde 3 adet bisiklet kiralanabiliyor.   İLK YARIM SAATİ ÜCRETSİZ  İlk yarım saati ücretsiz olan akıllı bisikletlerin saati 1 TL olarak ücretlendiriliyor. Entegrasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra akıllı bisikletler, kredi kartı ve Kent Kart ile de kiralanabilecek. GPRS sistemi ve kameralarla takip edilen akıllı bisikletler 18 yaşın altındakilere kiralanmıyor. 18 yaşın altındakilerin üye kartı edinemediği sistemde, üye kartları kullanıcıya bisikletin sorumluluğunun yüklendiği sözleşme ile kiralanıyor.
Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamında Darıca Sahili'nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan akıllı bisiklet istasyonuna bisikletler yerleştirilecek.

 

 

2 yeni bisikletin yerleştirileceği Darıca Sahili istasyondan bisikletler kiralanabilecek. Darıca Sahili'ne kurulan istasyon hazır hale gelirken, bisikletlerin en yakın zamanda Darıca Sahili'ne getirileceği öğrenildi.
 

ÜYE KARTLARIYLA KİRALANACAK 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Seyahat Kartları Birimi’nden 5 TL ücret karşılığında temin edilecek üye kartlarıyla bisiklet istasyonlarından akıllı bisikletler kiralanabilecek. Üye kartları için nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurulacak ve sözleşme imzalanacak. Üye kartına 5 TL ve katları oranında yükleme yapılırken, tek seferde 3 adet bisiklet kiralanabiliyor.
 

İLK YARIM SAATİ ÜCRETSİZ 

İlk yarım saati ücretsiz olan akıllı bisikletlerin saati 1 TL olarak ücretlendiriliyor. Entegrasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra akıllı bisikletler, kredi kartı ve Kent Kart ile de kiralanabilecek. GPRS sistemi ve kameralarla takip edilen akıllı bisikletler 18 yaşın altındakilere kiralanmıyor. 18 yaşın altındakilerin üye kartı edinemediği sistemde, üye kartları kullanıcıya bisikletin sorumluluğunun yüklendiği sözleşme ile kiralanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.