Darıca’ya Anadolu Lisesi ve kapalı spor salonu yapılacak!

Darıca 12.06.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’ya Anadolu Lisesi ve kapalı spor salonu yapılacak!

Darıca'ya bir Anadolu Lisesi daha yapılacak. Kapalı spor salonuyla birlikte yapılacak Anadolu Lisesi için ihale 4 Temmuz'da gerçekleşecek. Darıca Sıra Söğütler Mahallesi Şehit Murat Kaya Caddesi üzerinde yer alan 6 bin 408 metrekarelik bir araziyi bu iş için ayıran Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu lisesi ile birlikte kapalı spor salonu da yapacak. Müdürlük söz konusu lisenin yapım işi için 4 Temmuz Salı günü saat 09.00’da ihaleye çıkacak. İhale sonucu kesinleştikten 10 gün sonra yer teslimi yapacak olan müdürlük, ihaleyi alan firmaya inşaatın 550 iş günü içerisinde bitirilmesini şart koşacak.

Darıca'ya bir Anadolu Lisesi daha yapılacak. Kapalı spor salonuyla birlikte yapılacak Anadolu Lisesi için ihale 4 Temmuz'da gerçekleşecek.

Darıca Sıra Söğütler Mahallesi Şehit Murat Kaya Caddesi üzerinde yer alan 6 bin 408 metrekarelik bir araziyi bu iş için ayıran Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu lisesi ile birlikte kapalı spor salonu da yapacak. Müdürlük söz konusu lisenin yapım işi için 4 Temmuz Salı günü saat 09.00’da ihaleye çıkacak. İhale sonucu kesinleştikten 10 gün sonra yer teslimi yapacak olan müdürlük, ihaleyi alan firmaya inşaatın 550 iş günü içerisinde bitirilmesini şart koşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.