Darıca’ya ‘BEYLİK’ sökmez

Spor 31.01.2016 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’ya ‘BEYLİK’ sökmez

Darıca’ya ‘BEYLİK’ sökmez

Darıca G.B, Niğde Belediyespor’un ardından Beylerbeyispor’u evinde 2-0 devirerek Play-Off barajıyla puan farkını 4’e indirdi. Sarı yeşillilerde maç sonunda adeta bayram sevinci yaşarken, Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Abdullah Örs omuzlara alındı. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 23.haftasında sahasında ağırladığı Beylerbeyispor’u Ferhat ve Sinan’ın golleriyle 2-0 devirerek, ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 7.puanını kazandı. Play-Off yolunda çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıran Ramazan Silin’in öğrencileri, maç sonunda müthiş bir coşku yaşadı. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Abdullah Örs, teknik heyet ve futbolcular omuz omuza galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar. UTKU’NUN HATASINI FERHAT AFFETMEDİ Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibi karşısında büyük önem taşıyan bir maça çıkan sarı yeşilliler, maça tutuk başlasa da Beylerbeyispor kalecisi Utku’nun hatasını affetmeyen Ferhat 17.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda kaleci Atilla çok net bir pozisyonda kalesinde geçit vermeyerek takımını ayakta tuttu. Maçın 53.dakikasında konuk ekipten Metehan Çakal ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra daha rahat bir futbol segileyen Darıca G.B, karşılaşmanın 76.dakikasında Sinan Turan’ın enfes golüyle rakibin fişini çekti. Maçı 2-0 kazanmayı başaran Darıca G.B, 5.sırada yer alan Bergama Belediyespor’la arasındaki puan farkını 4’e indirdi.
Darıca’ya ‘BEYLİK’ sökmez

Darıca G.B, Niğde Belediyespor’un ardından Beylerbeyispor’u evinde 2-0 devirerek Play-Off barajıyla puan farkını 4’e indirdi. Sarı yeşillilerde maç sonunda adeta bayram sevinci yaşarken, Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Abdullah Örs omuzlara alındı.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 23.haftasında sahasında ağırladığı Beylerbeyispor’u Ferhat ve Sinan’ın golleriyle 2-0 devirerek, ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 7.puanını kazandı. Play-Off yolunda çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıran Ramazan Silin’in öğrencileri, maç sonunda müthiş bir coşku yaşadı. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Abdullah Örs, teknik heyet ve futbolcular omuz omuza galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.

UTKU’NUN HATASINI FERHAT AFFETMEDİ

Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibi karşısında büyük önem taşıyan bir maça çıkan sarı yeşilliler, maça tutuk başlasa da Beylerbeyispor kalecisi Utku’nun hatasını affetmeyen Ferhat 17.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda kaleci Atilla çok net bir pozisyonda kalesinde geçit vermeyerek takımını ayakta tuttu. Maçın 53.dakikasında konuk ekipten Metehan Çakal ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra daha rahat bir futbol segileyen Darıca G.B, karşılaşmanın 76.dakikasında Sinan Turan’ın enfes golüyle rakibin fişini çekti. Maçı 2-0 kazanmayı başaran Darıca G.B, 5.sırada yer alan Bergama Belediyespor’la arasındaki puan farkını 4’e indirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.