Darıca’ya çetin grup!

Spor 10.07.2017 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’ya çetin grup!

DARICA G.B BİRBİRİNDEN ZORLU TAKIMLARIN YER ALDIĞI 2.GRUP’TA MÜCADELE EDECEK

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B yeni sezonda adeta ölüm grubuna düştü. Yeni Orduspor ve Anagold Erzincanspor gibi birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak olan sarı yeşilliler, şampiyonluk yolunda zorluk derecesi bir hayli yüksek olan 90 dakikalara çıkacak. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin 2017-2018 sezonundaki rakipleri belli oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz yeni sezonda 3.Lig 2.Grup’ta birbirinden zorlu rakiplerle mücadele edecek. Toplam 54 takım 18'erli 3 grupta yer aldığı 3.Lig’te, 2017-2018 sezonu 26-27 Ağustos’ta başlayacak. 3.Lig 2.Grup’ta fikstür çekimi ise 25 Temmuz Salı günü belli olacak. ATEŞTEN GÖMLEK Kura çekiminde bir çok kulüp yöneticisinin aynı grupta olmaktan çekindiği Yeni Orduspor ve Anagold Erzincanspor, temsilcimiz Darıca G.B ile aynı gruba düştü. Astronomik rakamlarla yaptığı transferler ile dikkat çeken takımlar, yeni sezonda Darıca’ya rakip olacak. 2.LİG’TEN DÜŞEN 3 TAKIM VAR 2.Grup’a bakıldığında geçtiğimiz sezon 2.Lig’den düşen takımlar dikkat çekiyor. Anadolu Üsküdar olarak küme düşen ve Anadolu Bağcılar ismini alan İstanbul ekibi ile 1461 Trabzon ve Kayseri Erciyespor da Darıca G.B’nin rakipleri arasında yer aldı. ÖZTÜRK VE YÖNETİMİ KATILDI TFF’nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen grup kura çekimine Darıca Gençlerbirliği’ni temsilen Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve kulüp yöneticisi Mehmet Uzun katıldı. İŞTE 3.LİG 2.GRUP TAKIMLARI DARICA GENÇLERBİRLİĞİ Ergene Velimeşespor  Anadolu Bağcılar Gölcükspor Erokspor Yeşil Bursa Muğlaspor Turgutluspor Tire 1922 Spor Yeni Orduspor Ankara Demirspor Kayseri Erciyesspor Kırıkhanspor 1461 Trabzon Pazarspor Anagold Erzincanspor Diyarbekirspor Van BŞB
DARICA G.B BİRBİRİNDEN ZORLU TAKIMLARIN YER ALDIĞI 2.GRUP’TA MÜCADELE EDECEK

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B yeni sezonda adeta ölüm grubuna düştü. Yeni Orduspor ve Anagold Erzincanspor gibi birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak olan sarı yeşilliler, şampiyonluk yolunda zorluk derecesi bir hayli yüksek olan 90 dakikalara çıkacak.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin 2017-2018 sezonundaki rakipleri belli oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz yeni sezonda 3.Lig 2.Grup’ta birbirinden zorlu rakiplerle mücadele edecek. Toplam 54 takım 18'erli 3 grupta yer aldığı 3.Lig’te, 2017-2018 sezonu 26-27 Ağustos’ta başlayacak. 3.Lig 2.Grup’ta fikstür çekimi ise 25 Temmuz Salı günü belli olacak.

ATEŞTEN GÖMLEK

Kura çekiminde bir çok kulüp yöneticisinin aynı grupta olmaktan çekindiği Yeni Orduspor ve Anagold Erzincanspor, temsilcimiz Darıca G.B ile aynı gruba düştü. Astronomik rakamlarla yaptığı transferler ile dikkat çeken takımlar, yeni sezonda Darıca’ya rakip olacak.

2.LİG’TEN DÜŞEN 3 TAKIM VAR

2.Grup’a bakıldığında geçtiğimiz sezon 2.Lig’den düşen takımlar dikkat çekiyor. Anadolu Üsküdar olarak küme düşen ve Anadolu Bağcılar ismini alan İstanbul ekibi ile 1461 Trabzon ve Kayseri Erciyespor da Darıca G.B’nin rakipleri arasında yer aldı.

ÖZTÜRK VE YÖNETİMİ KATILDI

TFF’nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen grup kura çekimine Darıca Gençlerbirliği’ni temsilen Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve kulüp yöneticisi Mehmet Uzun katıldı.

İŞTE 3.LİG 2.GRUP TAKIMLARI

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ

Ergene Velimeşespor 

Anadolu Bağcılar

Gölcükspor

Erokspor

Yeşil Bursa

Muğlaspor

Turgutluspor

Tire 1922 Spor

Yeni Orduspor

Ankara Demirspor

Kayseri Erciyesspor

Kırıkhanspor

1461 Trabzon

Pazarspor

Anagold Erzincanspor

Diyarbekirspor

Van BŞB

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.