Darıca’ya dev lunapark!

Darıca 15.10.2020 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’ya dev lunapark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi büyük bir lunapark alanını 10 yıllığına kiralayacak. Söz konusu lunapark Darıca sahildeki millet bahçesinde. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da sahilde yer alan millet bahçesinde lunapark alanı oluşturdu.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda konuyla ilgili yer alan gündem maddesi şöyle; “Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’nın, Darıca İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Darıca Millet Bahçesi, 2603 ada, 2 parsel üzerindeki alanın ‘Lunapark’ faaliyetlerinde kullanılmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun Hükümlerine göre10 (on) yıl süre ile kiralanmak üzere Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamına ve Encümenine Yetki verilmesi ile ilgili teklifi…” İhalenin yapılacağı tarih henüz net değil. Lunaparkın önümüzdeki sezon hizmet vermesi bekleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi büyük bir lunapark alanını 10 yıllığına kiralayacak. Söz konusu lunapark Darıca sahildeki millet bahçesinde.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da sahilde yer alan millet bahçesinde lunapark alanı oluşturdu.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda konuyla ilgili yer alan gündem maddesi şöyle; “Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’nın, Darıca İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Darıca Millet Bahçesi, 2603 ada, 2 parsel üzerindeki alanın ‘Lunapark’ faaliyetlerinde kullanılmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun Hükümlerine göre10 (on) yıl süre ile kiralanmak üzere Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamına ve Encümenine Yetki verilmesi ile ilgili teklifi…” İhalenin yapılacağı tarih henüz net değil. Lunaparkın önümüzdeki sezon hizmet vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.