Darıca’ya görkemli tesis

Darıca 13.06.2020 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’ya görkemli tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediye iştiraklerinden Antikkapı A.Ş., Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla hızla büyümeye devam ediyor.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesinde en büyük tesisini açan Antikkapı A.Ş., Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda en büyük şubesiyle hafta sonu hizmete başladı. Sabah 08.00 ile 24.00 arasında açık olacak 400 kişilik kapasiteli restoranda 20 personel hizmet verecek. MANZARASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR Özellikle mutfak personeli, kadın çalışanlardan tercih edildi. Restoranda tek menü bulunurken köfte çeşitlerinin bulunduğu bu menüde fiyatlar yine de ortalamanın altına çekildi. Antikköfte Kafe ve Restoran, özellikle manzarasıyla dikkat çekiyor. Osmangazi Köprüsü manzarası ve Marmara Denizi’ne sıfır olan konumuyla misafirlerin uğrak noktası olacak. “HERKESİ LEZZETLİ ÜRÜNLERİMİZİ KEŞFETMEYE BEKLİYORUZ” Darıca Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla ile ilgili çalışmaları anlatan Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesinde Antikköfte Kafe ve Restoranımızı hizmete açtık. Burası en büyük tesisimiz oldu ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Biz bu hizmeti sosyal belediyecilik anlayışı ile veriyoruz. Tüm hemşerilerimizi lezzetli ürünlerimizi keşfetmeye bekliyoruz” diye konuştu.  

Kocaeli Büyükşehir Belediye iştiraklerinden Antikkapı A.Ş., Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla hızla büyümeye devam ediyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesinde en büyük tesisini açan Antikkapı A.Ş., Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda en büyük şubesiyle hafta sonu hizmete başladı. Sabah 08.00 ile 24.00 arasında açık olacak 400 kişilik kapasiteli restoranda 20 personel hizmet verecek.

MANZARASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Özellikle mutfak personeli, kadın çalışanlardan tercih edildi. Restoranda tek menü bulunurken köfte çeşitlerinin bulunduğu bu menüde fiyatlar yine de ortalamanın altına çekildi. Antikköfte Kafe ve Restoran, özellikle manzarasıyla dikkat çekiyor. Osmangazi Köprüsü manzarası ve Marmara Denizi’ne sıfır olan konumuyla misafirlerin uğrak noktası olacak.

“HERKESİ LEZZETLİ ÜRÜNLERİMİZİ KEŞFETMEYE BEKLİYORUZ”

Darıca Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla ile ilgili çalışmaları anlatan Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesinde Antikköfte Kafe ve Restoranımızı hizmete açtık. Burası en büyük tesisimiz oldu ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Biz bu hizmeti sosyal belediyecilik anlayışı ile veriyoruz. Tüm hemşerilerimizi lezzetli ürünlerimizi keşfetmeye bekliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.