Darıca’ya memur, Gebzespor’a öğrenci hakem

Spor 20.02.2020 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’ya memur, Gebzespor’a öğrenci hakem

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor maçlarında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Kurul, 3.Lig 3.Grup’ta Pazar günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş karşılaşmasına Kırklareli bölgesi hakemi Ömer Şivka’yı atadı. Sarı yeşilli ekibimizin şampiyon olarak tamamladığı 2017-2018 sezonunda sahasında Tire 1922’yi 3-0 yendiği maçta düdük çalan Şivka, ikinci kez temsilcimizin maçında görev yapacak. GEBZESPOR’UN HAKEMİ G.ANTEP’TEN GELİYOR Asıl mesleği memurluk olan Şivka’nın yardımcılıklarını Sedat Etik ve Anıl Küçükkaraca yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Sema Süer görevlendirildi. BAL temsilcimiz Gebzespor’un ise Pazar günü deplasmanda Torbalıspor’a konuk olacağı 90 dakikada ise Gaziantep bölgesi hakemi Ümit Çakır görev yapacak. Öğrenci olduğu öğrenilen genç hakem Çakır’ın yardımcılıklarını Halil Tolgahan Demir ve Oğuz Başbenzer yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Oktay Sağlamcı görev yapacak.

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor maçlarında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Kurul, 3.Lig 3.Grup’ta Pazar günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş karşılaşmasına Kırklareli bölgesi hakemi Ömer Şivka’yı atadı. Sarı yeşilli ekibimizin şampiyon olarak tamamladığı 2017-2018 sezonunda sahasında Tire 1922’yi 3-0 yendiği maçta düdük çalan Şivka, ikinci kez temsilcimizin maçında görev yapacak.

GEBZESPOR’UN HAKEMİ G.ANTEP’TEN GELİYOR

Asıl mesleği memurluk olan Şivka’nın yardımcılıklarını Sedat Etik ve Anıl Küçükkaraca yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Sema Süer görevlendirildi. BAL temsilcimiz Gebzespor’un ise Pazar günü deplasmanda Torbalıspor’a konuk olacağı 90 dakikada ise Gaziantep bölgesi hakemi Ümit Çakır görev yapacak. Öğrenci olduğu öğrenilen genç hakem Çakır’ın yardımcılıklarını Halil Tolgahan Demir ve Oğuz Başbenzer yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Oktay Sağlamcı görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.