Darıca’ya öğretmen hakem

Spor 07.03.2019 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’ya öğretmen hakem

Darıca’ya öğretmen hakem

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca G.B’nin Pazar günü deplasmanda Bakspor’a rakip olacağı zorlu 90 dakikaya Balıkesir bölgesi hakemi Adnan Deniz Kayatepe’yi atadı. Öğretmenlik mesleğini yapan Kayatepe bu sezon ligin ilk yarısında Darıca G.B’nin Tarsus İ.Y ve Etimesgut Belediyespor maçlarında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı. Kayatepe orta hakem olarak ise sarı yeşilli temsilcimizin 3 maçında düdük çaldı. 3 MAÇTA 1 KEZ KAZANDIK Kayatepe yönetiminde 2015-16 sezonunda Darıca G.B sahasında Çatalcaspor’a 4-3 yenilerken, 2016-17 sezonunda deplasmanda Adliyespor’u 2-0 devirmişti. Sarı yeşilli temsilcimiz Kayatepe’nin düdük çaldığı spn maçta ise 2017-18 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Menemen Belediyespor’a 4-2 yenerek kupaya veda etmişti. Pazar günü oynanacak olan Bakspor maçında Kayatepe’nin yardımcılıklarını Turgut Evran ve Murat Taşçıkar yapacak.  Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Barkın Kara görev yapacak.
Darıca’ya öğretmen hakem

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca G.B’nin Pazar günü deplasmanda Bakspor’a rakip olacağı zorlu 90 dakikaya Balıkesir bölgesi hakemi Adnan Deniz Kayatepe’yi atadı. Öğretmenlik mesleğini yapan Kayatepe bu sezon ligin ilk yarısında Darıca G.B’nin Tarsus İ.Y ve Etimesgut Belediyespor maçlarında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı. Kayatepe orta hakem olarak ise sarı yeşilli temsilcimizin 3 maçında düdük çaldı.

3 MAÇTA 1 KEZ KAZANDIK

Kayatepe yönetiminde 2015-16 sezonunda Darıca G.B sahasında Çatalcaspor’a 4-3 yenilerken, 2016-17 sezonunda deplasmanda Adliyespor’u 2-0 devirmişti. Sarı yeşilli temsilcimiz Kayatepe’nin düdük çaldığı spn maçta ise 2017-18 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Menemen Belediyespor’a 4-2 yenerek kupaya veda etmişti. Pazar günü oynanacak olan Bakspor maçında Kayatepe’nin yardımcılıklarını Turgut Evran ve Murat Taşçıkar yapacak.  Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Barkın Kara görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.