19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’ya Şile uyarısı 1-1

Spor 26.08.2018 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’ya Şile uyarısı 1-1

2 Eylül’de oynayacağı Tokatspor maçıyla birlikte 2.Lig heyecanına start verecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, lig arafesindeki son provasında sahasında konuk ettiği 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Şile Yıldızspor ile 1-1 berabere kaldı. İdeal kadroyla sahaya çıkan sarı yeşilli temsilcimiz, mücadelenin ilk yarısında beklenenden uzak bir futbol ortaya koyarken, etkisiz bir görüntü çizdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu bir görüntü veren sarı yeşilli temsilcimiz, Coşkun Yılmaz’ın yerine oyuna giren Ahmet Kutluer ile skoru buldu. AHMET FIRSATÇILIĞINI KONUŞTURDU Mücadelenin 76.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda fırsatçılığını konuşturan Ahmet savunmadan önce topa ayak koyarak takımını 1-0 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü ele alan Darıca G.B karşısında ataklarını sıklaştıran İstanbul temsilcisi mücadelenin 90+1’nci dakikasında son sözü söyledi. Kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Ertan Koç, düzgün bir kafa vuruşuyla karşılaşmanın skorunu tayin eden golü kaydetti:1-1 DARICA G.B’NİN HAZIRLIK MAÇ SONUÇLARI: Darıca G.B 1-0 Gebzespor Darıca G.B 2-1 Serik Bld. Darıca G.B 1-0 Gölcükspor Darıca G.B 1-2 Pazarspor Darıca G.B 1-1 Şile Yıldızspor

2 Eylül’de oynayacağı Tokatspor maçıyla birlikte 2.Lig heyecanına start verecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, lig arafesindeki son provasında sahasında konuk ettiği 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Şile Yıldızspor ile 1-1 berabere kaldı.

İdeal kadroyla sahaya çıkan sarı yeşilli temsilcimiz, mücadelenin ilk yarısında beklenenden uzak bir futbol ortaya koyarken, etkisiz bir görüntü çizdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha derli toplu bir görüntü veren sarı yeşilli temsilcimiz, Coşkun Yılmaz’ın yerine oyuna giren Ahmet Kutluer ile skoru buldu.

AHMET FIRSATÇILIĞINI KONUŞTURDU

Mücadelenin 76.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda fırsatçılığını konuşturan Ahmet savunmadan önce topa ayak koyarak takımını 1-0 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü ele alan Darıca G.B karşısında ataklarını sıklaştıran İstanbul temsilcisi mücadelenin 90+1’nci dakikasında son sözü söyledi. Kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Ertan Koç, düzgün bir kafa vuruşuyla karşılaşmanın skorunu tayin eden golü kaydetti:1-1

DARICA G.B’NİN HAZIRLIK MAÇ SONUÇLARI:

Darıca G.B 1-0 Gebzespor

Darıca G.B 2-1 Serik Bld.

Darıca G.B 1-0 Gölcükspor

Darıca G.B 1-2 Pazarspor

Darıca G.B 1-1 Şile Yıldızspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.