“Darıca’ya tarih yazdın iki gözüm!”

Siyaset 08.04.2019 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Darıca’ya tarih yazdın iki gözüm!”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün babası İbrahim Törk, “Kazanan sensin Darıca’ya tarih yazdın benim iki gözüm” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün babası İbrahim Törk sosyal medya hesabı üzerinde bir mesaj yayımladı. Mesajında seçim sürecinde Yakup Törk’e destek olan tüm Darıcalılara teşekkür etti. Baba İbrahim Törk mesajında şu ifadelere yer verdi; “Uzun süre bir seçim maratonu yaşadık. Geçmişi temiz pırıl pırıl bir genç ve bu genç benim oğlum. 23 Nisan 1981’de Darıca Kazım Karabekir’de dünyaya gözlerini açtı. Nem 7 çocuklu bir babayım ve hepsini en güzel üniversitelerde okuttum. Herkesin bir işi var. Yakup abileri de kendini siyasete hazırladı ama ona hep dedim; ‘Oğlum siyaset kirli iş. Sen yalan dolan, ikiyüzlülük bilmezsin. Yanındayız, arkandayız diyen hep kaybetmeye alışmış insanlar var senin de kazanmanı istemezler, arkanda durmazlar. Özellikle Kars ve Ardahan hemşerilerim ama ya bildiklerim? Bu süreçte emeği geçen, bizimle koşan, gecesini gündüzüne katan tüm Darıcalı hemşehrilerime sozsuz teşekkürlerimi iletirim. Kazanan sensin Darıca’ya tarih yazdın benim iki gözüm.” KÜBRA AKABALI
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün babası İbrahim Törk, “Kazanan sensin Darıca’ya tarih yazdın benim iki gözüm” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün babası İbrahim Törk sosyal medya hesabı üzerinde bir mesaj yayımladı. Mesajında seçim sürecinde Yakup Törk’e destek olan tüm Darıcalılara teşekkür etti. Baba İbrahim Törk mesajında şu ifadelere yer verdi; “Uzun süre bir seçim maratonu yaşadık. Geçmişi temiz pırıl pırıl bir genç ve bu genç benim oğlum. 23 Nisan 1981’de Darıca Kazım Karabekir’de dünyaya gözlerini açtı. Nem 7 çocuklu bir babayım ve hepsini en güzel üniversitelerde okuttum. Herkesin bir işi var. Yakup abileri de kendini siyasete hazırladı ama ona hep dedim; ‘Oğlum siyaset kirli iş. Sen yalan dolan, ikiyüzlülük bilmezsin. Yanındayız, arkandayız diyen hep kaybetmeye alışmış insanlar var senin de kazanmanı istemezler, arkanda durmazlar. Özellikle Kars ve Ardahan hemşerilerim ama ya bildiklerim? Bu süreçte emeği geçen, bizimle koşan, gecesini gündüzüne katan tüm Darıcalı hemşehrilerime sozsuz teşekkürlerimi iletirim. Kazanan sensin Darıca’ya tarih yazdın benim iki gözüm.”

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.