GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’ya Trafik Eğitim Parkı geliyor!

Darıca 07.07.2020 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’ya Trafik Eğitim Parkı geliyor!

Darıca Belediyesi tarafından Sırasöğütler Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Trafik Eğitim Parkı’nda çalışmalar son aşamaya gelirken, Trafik Eğitim Parkının yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte hizmete açılması planlanıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde Darıca Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte çalışmalarda son aşamaya gelinen Trafik Eğitim Parkı’nı inceledi. Devam eden çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Muzaffer Bıyık, Trafik Eğitim Parkı’nda çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade ederek yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte açılmasının planlandığını söyledi. Trafikteki kaza ve ihlalleri en aza indirmek adına çocukların trafik konusunda eğitimlerini sağlamak ve daha bilinçli bir nesil olmaları için çalıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, Milli Eğitim ile birlikte ortak çalışma yapılacağını ve işbirliği içinde olacaklarını söyledi. ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENECEK Darıca Sırasöğütler Mahallesinde yaklaşık 4,5 bin metrekare alanda inşası devam eden ve son aşamaya gelinen Trafik Eğitim Parkı’nda, çocuklara trafik eğitimleri verilecek. Trafik Eğitim Parkı’nda, sürüş parkuru, bisiklet parkuru, yaya geçitleri, yaya üst geçitleri, sinyalize kavşak, kontrolsüz kavşak, döner kavşak, hemzemin geçit, tünel, kasisli yol, otobüs durakları, alt geçit ve üst geçit gibi trafikte önem arz eden alanlar bulunacak. Ayrıca Trafik Eğitim Parkı’nda çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ile kafeterya ve mescit gibi bölümler de proje kapsamında hizmete açılacak.

Darıca Belediyesi tarafından Sırasöğütler Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Trafik Eğitim Parkı’nda çalışmalar son aşamaya gelirken, Trafik Eğitim Parkının yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte hizmete açılması planlanıyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde Darıca Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte çalışmalarda son aşamaya gelinen Trafik Eğitim Parkı’nı inceledi. Devam eden çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Muzaffer Bıyık, Trafik Eğitim Parkı’nda çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade ederek yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte açılmasının planlandığını söyledi. Trafikteki kaza ve ihlalleri en aza indirmek adına çocukların trafik konusunda eğitimlerini sağlamak ve daha bilinçli bir nesil olmaları için çalıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, Milli Eğitim ile birlikte ortak çalışma yapılacağını ve işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENECEK

Darıca Sırasöğütler Mahallesinde yaklaşık 4,5 bin metrekare alanda inşası devam eden ve son aşamaya gelinen Trafik Eğitim Parkı’nda, çocuklara trafik eğitimleri verilecek. Trafik Eğitim Parkı’nda, sürüş parkuru, bisiklet parkuru, yaya geçitleri, yaya üst geçitleri, sinyalize kavşak, kontrolsüz kavşak, döner kavşak, hemzemin geçit, tünel, kasisli yol, otobüs durakları, alt geçit ve üst geçit gibi trafikte önem arz eden alanlar bulunacak. Ayrıca Trafik Eğitim Parkı’nda çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ile kafeterya ve mescit gibi bölümler de proje kapsamında hizmete açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.