Darıca’ya ‘UĞURLU’ geliyor!

Spor 25.01.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’ya ‘UĞURLU’ geliyor!

MHK DARICA-MENEMEN MAÇINA İSTANBULLU HAKEMİ ATADI

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca Gençlerbirliği ile Menemen Belediyespor arasında oynanacak olan 2.Lig Kırmızı Grup 19.hafta mücadelesine İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu’yu atadı. Uğurlu yönetiminde Darıca G.B, bu sezon ligin 8.haftasında Kırklarelispor’u deplasmanda Eren Tokat’ın tek golüyle 1-0 yenmeyi başarmıştı. YARDIMCILAR DA İSTANBUL’DAN Uğurlu 2016-2017 sezonunda oynanan Bergama Belediyespor-Darıca G.B maçında da düdük çalmış, karşılaşmayı Darıca G.B Aziz Kızılgün’ün golüyle 1-0 kazanmıştı. Bu sezon ikinci kez Darıca maçında görev yapacak olan hakem Uğurlu’nun yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Ogün Kamacı ve Ufuk Uğurlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eskişehir bölgesinden Semih Kurt olarak açıklandı.
MHK DARICA-MENEMEN MAÇINA İSTANBULLU HAKEMİ ATADI

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca Gençlerbirliği ile Menemen Belediyespor arasında oynanacak olan 2.Lig Kırmızı Grup 19.hafta mücadelesine İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu’yu atadı. Uğurlu yönetiminde Darıca G.B, bu sezon ligin 8.haftasında Kırklarelispor’u deplasmanda Eren Tokat’ın tek golüyle 1-0 yenmeyi başarmıştı.

YARDIMCILAR DA İSTANBUL’DAN

Uğurlu 2016-2017 sezonunda oynanan Bergama Belediyespor-Darıca G.B maçında da düdük çalmış, karşılaşmayı Darıca G.B Aziz Kızılgün’ün golüyle 1-0 kazanmıştı. Bu sezon ikinci kez Darıca maçında görev yapacak olan hakem Uğurlu’nun yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Ogün Kamacı ve Ufuk Uğurlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eskişehir bölgesinden Semih Kurt olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.