Darıca’ya yağmur engeli

Spor 30.12.2017 - 22:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’ya yağmur engeli

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Darıca Gençlerbirliği, Antalya’da 2 gümdür devam eden yoğun sağanak yağış sebebiyle bu sabah yapılması planlanan sabah antrenmanını iptal etti. Ağırlaşan zeminde sağlıklı bir çalışma fırsatının olmayacağına karar veren teknik heyet, kamp yapılan Aska Lara Hotel’e geri dönerek salon çalışması gerçekleştirdi. Sarı yeşilli temsilcimiz günün ikinci antrenmanında ise kros çalışması gerçekleştirdi. 3 EKSİK Darıca G.B’de bugün yapılan kros çalışmasına 3 oyuncu katılmadı. Hasta olan Cafercan Aksu, alt adalesinde ağrı olan kaleci Gökhan Köstereli ve üst adalesinde zedelenme olan Emrullah Kokoç bugün yapılan çalışmada yer almadılar.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Darıca Gençlerbirliği, Antalya’da 2 gümdür devam eden yoğun sağanak yağış sebebiyle bu sabah yapılması planlanan sabah antrenmanını iptal etti. Ağırlaşan zeminde sağlıklı bir çalışma fırsatının olmayacağına karar veren teknik heyet, kamp yapılan Aska Lara Hotel’e geri dönerek salon çalışması gerçekleştirdi. Sarı yeşilli temsilcimiz günün ikinci antrenmanında ise kros çalışması gerçekleştirdi.

3 EKSİK

Darıca G.B’de bugün yapılan kros çalışmasına 3 oyuncu katılmadı. Hasta olan Cafercan Aksu, alt adalesinde ağrı olan kaleci Gökhan Köstereli ve üst adalesinde zedelenme olan Emrullah Kokoç bugün yapılan çalışmada yer almadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.