Darıca'ya Yeni Atanan Müdür Kim?

Darıca 19.12.2017 - 22:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'ya Yeni Atanan Müdür Kim?

  Geçtiğimiz günlerde ilçelere yeni atanan ilç sağlık müdürleri görevlerine başlamışlardı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü de bugün görevi devralarak görevine başladı. Dr. Caner Üstüner, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü Dr. İlhan Kadıoğlu’na gerçekleştirilen törenle devretti. Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar; Dr. Faruk Demirhan ve Dr. Arzu Aşı katılım sağladı. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Darıca sürekli gelişen bir ilçemiz, 1. Basamak ve 2. Basamağın güçlerini birleştirerek halkımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışacağız. Darıca ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Dr. İlhan Kadıoğlu kimdir? Dr. İlhan Kadıoğlu,  1965 Bulgaristan (Hasköy) doğumlu. 1969 yılından beri Gebze ilçesinde oturuyor. İlk orta ve Lise tahsilini Gebze’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültelerinden 1992 yılında mezun oldu. Mecburi hizmetini Bingöl’ün Kiğı ilçesinde yaptı. Daha sonra Adapazarı’nda çalıştı. 1998 yılında Kocaeli’ye geldi. Karamürsel Devlet Hastanesinde 2 yıl, Gebze Devlet Hastanesinde 5 yıl görev yaptıktan sonra 2005 yılında Gebze Sağlık Grup Başkanı olarak göreve başladı. 2005-2011 yılları arasında Sağlık Grup Başkanı olarak çalıştıktan sonra Aile Hekimliğine geçti. 6 yıl Gebze’de Aile Hekimi olarak görev yaptı. Kadıoğlu Bugün itibariyle Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğüne başladı. Dr.İlhan Kadıoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.  

 

Geçtiğimiz günlerde ilçelere yeni atanan ilç sağlık müdürleri görevlerine başlamışlardı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü de bugün görevi devralarak görevine başladı.

Dr. Caner Üstüner, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü Dr. İlhan Kadıoğlu’na gerçekleştirilen törenle devretti. Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar; Dr. Faruk Demirhan ve Dr. Arzu Aşı katılım sağladı.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Darıca sürekli gelişen bir ilçemiz, 1. Basamak ve 2. Basamağın güçlerini birleştirerek halkımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışacağız. Darıca ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Dr. İlhan Kadıoğlu kimdir?
Dr. İlhan Kadıoğlu,  1965 Bulgaristan (Hasköy) doğumlu. 1969 yılından beri Gebze ilçesinde oturuyor. İlk orta ve Lise tahsilini Gebze’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültelerinden 1992 yılında mezun oldu. Mecburi hizmetini Bingöl’ün Kiğı ilçesinde yaptı. Daha sonra Adapazarı’nda çalıştı. 1998 yılında Kocaeli’ye geldi. Karamürsel Devlet Hastanesinde 2 yıl, Gebze Devlet Hastanesinde 5 yıl görev yaptıktan sonra 2005 yılında Gebze Sağlık Grup Başkanı olarak göreve başladı. 2005-2011 yılları arasında Sağlık Grup Başkanı olarak çalıştıktan sonra Aile Hekimliğine geçti. 6 yıl Gebze’de Aile Hekimi olarak görev yaptı. Kadıoğlu Bugün itibariyle Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğüne başladı.

Dr.İlhan Kadıoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.