19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’ya yeni bir marka

Darıca 20.04.2016 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’ya yeni bir marka

Kurumsallaşma çalışmalarıyla birlikte ilk şubesini Darıca’ya açan Yemen Kahve Konağı Tuzla Caddesi üzerinde açıldı.

Gebze Center’de faaliyet gösteren Özsüt’ün sahibi Yunus Gargalı tarafından yeni kurulan Yemen Kahve Durağı ilk şubesini Darıca Tuzla Caddesi Cami Mahallesi No:63’te hizmete girdi. Açılışına Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, Dilovası Belediyesi Başkan Danışmanı Şeref Şahin, Dilovası Ağrılılar eski Dernek Başkanı Ömer Yıldırım, CHP eski Darıca Belediyesi Meclis üyesi Seyfettin Kayabey, Efesanport Liman İşletmeleri Operasyon Müdürü Adnan Sak, KEDFE eski Başkanı Muhammet Şık, Dilovası Belediye Başkan adayı adayı Necati Temiz ve çok sayıda davetli katıldı. İLK ŞUBE DARICA’DA Kahve Yemen’den gelir söylemine karşın kahvenin bir çok çeşidini müşterisine sunmayı amaçlayan ve kahvenin dışında özenle hazırlanan nargileleri, oyun salonu, Veng ve Monapoli oyunları ile aperatif yiyecekleri ile hizmet verecek olan Yemen Kahve Konağı ilk şubesinin ardından kısa sürede kurumsallaşarak yeni şubeleri açmayı hedefliyor.
Kurumsallaşma çalışmalarıyla birlikte ilk şubesini Darıca’ya açan Yemen Kahve Konağı Tuzla Caddesi üzerinde açıldı.

Gebze Center’de faaliyet gösteren Özsüt’ün sahibi Yunus Gargalı tarafından yeni kurulan Yemen Kahve Durağı ilk şubesini Darıca Tuzla Caddesi Cami Mahallesi No:63’te hizmete girdi. Açılışına Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, Dilovası Belediyesi Başkan Danışmanı Şeref Şahin, Dilovası Ağrılılar eski Dernek Başkanı Ömer Yıldırım, CHP eski Darıca Belediyesi Meclis üyesi Seyfettin Kayabey, Efesanport Liman İşletmeleri Operasyon Müdürü Adnan Sak, KEDFE eski Başkanı Muhammet Şık, Dilovası Belediye Başkan adayı adayı Necati Temiz ve çok sayıda davetli katıldı.

İLK ŞUBE DARICA’DA

Kahve Yemen’den gelir söylemine karşın kahvenin bir çok çeşidini müşterisine sunmayı amaçlayan ve kahvenin dışında özenle hazırlanan nargileleri, oyun salonu, Veng ve Monapoli oyunları ile aperatif yiyecekleri ile hizmet verecek olan Yemen Kahve Konağı ilk şubesinin ardından kısa sürede kurumsallaşarak yeni şubeleri açmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.