Darıca YAŞ-DER'den Muhteşem Gala

Darıca 22.03.2019 - 20:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca YAŞ-DER'den Muhteşem Gala

Darıca Yaşlılar Derneği (YAŞ – DER ) 18- 24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle düzenlediği etkinliklerinin galasını Bayramoğlu Doğa Park Restoranda yaptılar. Düzenledikleri programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, YAŞ – DER yönetim kurulu, şehit aileleri Kocaeli ve bölgedeki huzurevi sakinleri katıldı. YAŞ-DER yönetim kurulu başkanı Kudret Sekban programın açılış konuşmasını yaptı. ‘’ Hayatımızın hiçbir noktasında göz ardı edemeyeceğimiz yaşlılarımız, sadece bu hafta değil her dönemde hatırlamamız saygı duymamız ve ilgilenmemiz gerekiyor. Unutmayalım ki bir gün hepimiz yaşlanacağız bize gösterilmesi gereken sıcaklık ve sevgiyi şimdi bizim onlara göstermemiz gerekiyor. Derneğimizin tüm etkinliklerinde bizlerin yanında olan kaymakamımıza ve ilçe protokolümüze teşekkürü borç bilir saygılar sunarım.’’ Düzenlenen programda Kaymakam Karaman ve Emniyet Müdürü Aksu, şehit ailelerine çeşitli hediyeler sundu. Davetliler İrlanda asıllı sanatçı Paul Dwyer seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlenceli saatler yaşadı. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Yaşlılar Derneği (YAŞ – DER ) 18- 24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle düzenlediği etkinliklerinin galasını Bayramoğlu Doğa Park Restoranda yaptılar. Düzenledikleri programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, YAŞ – DER yönetim kurulu, şehit aileleri Kocaeli ve bölgedeki huzurevi sakinleri katıldı. YAŞ-DER yönetim kurulu başkanı Kudret Sekban programın açılış konuşmasını yaptı. ‘’ Hayatımızın hiçbir noktasında göz ardı edemeyeceğimiz yaşlılarımız, sadece bu hafta değil her dönemde hatırlamamız saygı duymamız ve ilgilenmemiz gerekiyor. Unutmayalım ki bir gün hepimiz yaşlanacağız bize gösterilmesi gereken sıcaklık ve sevgiyi şimdi bizim onlara göstermemiz gerekiyor. Derneğimizin tüm etkinliklerinde bizlerin yanında olan kaymakamımıza ve ilçe protokolümüze teşekkürü borç bilir saygılar sunarım.’’ Düzenlenen programda Kaymakam Karaman ve Emniyet Müdürü Aksu, şehit ailelerine çeşitli hediyeler sundu. Davetliler İrlanda asıllı sanatçı Paul Dwyer seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlenceli saatler yaşadı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.