19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Yesevi Ocağı, 15 Temmuz’u andı!

Siyaset 16.07.2020 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Yesevi Ocağı, 15 Temmuz’u andı!

Darıca Yesevi Ocağı Temsilciliği adına Osman Demir, 15 Temmuz 2016’da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbenin 4.cü yılını anarak, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı. Darıca Yesevi Ocağı Temsilciliği adına Osman Demir, 15 Temmuz 2016’da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbenin 4.cü yılını yazılı bir açıklama yaparak andı. Demir yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016 ihanet odağı FETÖ'nün ülkede darbe yapıp kendi hain emellerini gerçekleştirme karşılığında milletimizin milli refleksini gösterdiği günün 4.cü yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Türk milletinin her asırda iç ve dış düşmanı, düşmanları olmuştur, olacaktır. Millet olarak bağımsızlığı seven, aşık bir milletiz, istiklal marşımızda merhum Akif’in dediği gibi "hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım" kafiyelerini kendine rehber edinmiş bir millete zincir, pranga vurulamaz. 15 Temmuz'da şehadet şerbetini içen başta Darıcalı şehidimiz Edip Zengin ve 250 şehidimizi tekrar rahmetle yad ediyor, yaralanıp gazi olan kardeşlerimize Allah'tan sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Son olarak söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ diyoruz.” İfadelerini kullandı.

Darıca Yesevi Ocağı Temsilciliği adına Osman Demir, 15 Temmuz 2016’da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbenin 4.cü yılını anarak, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı.

Darıca Yesevi Ocağı Temsilciliği adına Osman Demir, 15 Temmuz 2016’da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbenin 4.cü yılını yazılı bir açıklama yaparak andı. Demir yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016 ihanet odağı FETÖ'nün ülkede darbe yapıp kendi hain emellerini gerçekleştirme karşılığında milletimizin milli refleksini gösterdiği günün 4.cü yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Türk milletinin her asırda iç ve dış düşmanı, düşmanları olmuştur, olacaktır. Millet olarak bağımsızlığı seven, aşık bir milletiz, istiklal marşımızda merhum Akif’in dediği gibi "hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım" kafiyelerini kendine rehber edinmiş bir millete zincir, pranga vurulamaz. 15 Temmuz'da şehadet şerbetini içen başta Darıcalı şehidimiz Edip Zengin ve 250 şehidimizi tekrar rahmetle yad ediyor, yaralanıp gazi olan kardeşlerimize Allah'tan sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Son olarak söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ diyoruz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.