19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’yı “Evet”le donatacağız!

Darıca 14.03.2017 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’yı “Evet”le donatacağız!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı SKM, Referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe SKM üyeleri Darıca’da 27 Noktaya devasa “Evet” Afişleri asmaya başladı. Darıca’da toplamda 27 Ana noktaya asılacak olan dev afişlerin bir kısmı asılırken, kısa sürede tüm Darıca’da belirlenen noktalara “Önce Memleket Tabii ki Evet” Afişleri asılacak. Darıca İstasyon Caddesi, Osmangazi Kavşağı ve bazı Ana caddelere asılan afişler oldukça dikkat çekiyor. Darıca’dan yüzde 70 Evet bekleyen Darıca AK Parti ilçe yönetimi ise, Hedeflenen Oya ulaşmak için var gücüyle çalışıyor. BIYIK, 27 NOKTAYA DEV AFİŞ ASACAĞIZ Afiş çalışmaları ile ilgili bilgi veren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık: “Referandum sürecinin başlaması ile birlikte AK Parti Darıca olarak aralıksız bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Gece gündüz, Yağmur Çamur demeden çalışıyoruz. Hafta sonu gerçekleşen Açılış bayramında Cumhurbaşkanımızı Darıca olarak binlerce kişi ile karşıladık. Teşkilatımızda ve Vatandaşlarımızda büyük bir heyecan var. Bu bağlamada AK Parti Darıca olarak Darıca’da belirlediğimiz 27 Noktaya devasa “Evet” Afişlerimizin asımına başladık. İnşallah kısa sürede Darıca’yı “Evet” ile donatacağız. Hedeflediğimiz oy oranına ulaşacağız. Sandıktan büyük çoğunlukla Evet çıkacağından şüphemiz dahi yok” dedi. 
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı SKM, Referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe SKM üyeleri Darıca’da 27 Noktaya devasa “Evet” Afişleri asmaya başladı. Darıca’da toplamda 27 Ana noktaya asılacak olan dev afişlerin bir kısmı asılırken, kısa sürede tüm Darıca’da belirlenen noktalara “Önce Memleket Tabii ki Evet” Afişleri asılacak. Darıca İstasyon Caddesi, Osmangazi Kavşağı ve bazı Ana caddelere asılan afişler oldukça dikkat çekiyor. Darıca’dan yüzde 70 Evet bekleyen Darıca AK Parti ilçe yönetimi ise, Hedeflenen Oya ulaşmak için var gücüyle çalışıyor.

BIYIK, 27 NOKTAYA DEV AFİŞ ASACAĞIZ

Afiş çalışmaları ile ilgili bilgi veren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık: “Referandum sürecinin başlaması ile birlikte AK Parti Darıca olarak aralıksız bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Gece gündüz, Yağmur Çamur demeden çalışıyoruz. Hafta sonu gerçekleşen Açılış bayramında Cumhurbaşkanımızı Darıca olarak binlerce kişi ile karşıladık. Teşkilatımızda ve Vatandaşlarımızda büyük bir heyecan var. Bu bağlamada AK Parti Darıca olarak Darıca’da belirlediğimiz 27 Noktaya devasa “Evet” Afişlerimizin asımına başladık. İnşallah kısa sürede Darıca’yı “Evet” ile donatacağız. Hedeflediğimiz oy oranına ulaşacağız. Sandıktan büyük çoğunlukla Evet çıkacağından şüphemiz dahi yok” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.