‘’Darıca’yı yeneceğiz’’

Spor 13.10.2017 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Darıca’yı yeneceğiz’’

‘’Darıca’yı yeneceğiz’’

Tire 1922 Spor kaptanı Gökhan Erdöl yarın deplasmanda konuk olacakları Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. 2013-2014 sezonunda sarı yeşilli temsilcimizde de forma giyen ‘’hayalet’’ lakaplı deneyimli golcü, ilk kez Darıca’ya rakip olacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Darıca G.B’nin kulüp yapısıyla üst ligleri hak eden bir kulüp olduğunu kaydeden Erdöl, ‘’Umarım hem biz, hem de Darıca G.B yeniden 2.Lig’e yükselir’’dedi. ‘’KOLAY MAÇ OLMAYACAK’’ Tire 1922 Spor olarak şampiyonluk hedefiyle sezona başladıklarını kaydeden 31 yaşındaki oyuncu, ‘’Aldığımız beraberlikle nedeniyle hedefimizin biraz uzağında kaldık. Fakat bunu telafi etmek için önümüzde uzun bir zaman var. Darıca G.B maçını bir hayli önemsiyoruz. Onlar bizim gibi namağlup bir takım. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Önceliğimiz elbette kazanmak ama kazanamıyorsak da kaybetmeden dönmeliyiz’’dedi.  
‘’Darıca’yı yeneceğiz’’

Tire 1922 Spor kaptanı Gökhan Erdöl yarın deplasmanda konuk olacakları Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. 2013-2014 sezonunda sarı yeşilli temsilcimizde de forma giyen ‘’hayalet’’ lakaplı deneyimli golcü, ilk kez Darıca’ya rakip olacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Darıca G.B’nin kulüp yapısıyla üst ligleri hak eden bir kulüp olduğunu kaydeden Erdöl, ‘’Umarım hem biz, hem de Darıca G.B yeniden 2.Lig’e yükselir’’dedi.

‘’KOLAY MAÇ OLMAYACAK’’

Tire 1922 Spor olarak şampiyonluk hedefiyle sezona başladıklarını kaydeden 31 yaşındaki oyuncu, ‘’Aldığımız beraberlikle nedeniyle hedefimizin biraz uzağında kaldık. Fakat bunu telafi etmek için önümüzde uzun bir zaman var. Darıca G.B maçını bir hayli önemsiyoruz. Onlar bizim gibi namağlup bir takım. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Önceliğimiz elbette kazanmak ama kazanamıyorsak da kaybetmeden dönmeliyiz’’dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, spor yapıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.